Lewis Hamilton planira da zaprosi Nicole!

Lewis Hamilton i Nicole Scherzinger planiraju svadbu seldeće godine?
Lewis Hamilton i Nicole Scherzinger planiraju svadbu seldeće godine?

Vozač Formule1 Lewis Hamilton(28) i njegova devojka pevačica Nicole Scherzinger(34) će izgleda sledeće godine stati na ludi kamen. Njih dvoje su već pet godina u vezi, računajući kratki razlaz od dva meseca krajem 2011. godine. 

Lewis i Nicole imaju prilično burnu vezu. Nakon raskida i pomirenja, prošle godine je Hamilton optuživan da je prevario svoju devojku Nicole sa nepoznatom ženskom osobom u jednom londonskom hotelu. Navodono, viđeni su da se ljube.

Nekoliko meseci posle toga šuškalo se da je sudija britanskog X Factora prevarila Lewisa sa kolegom Chrisom Brownom. Na te glasine ona je odgovorila da je samo pokušala da razgovara sa dugogodišnjim prijateljem u klubu u kom se puštala glasna muzika.

Bez obzira na sva iskušenja njih dvoje su opstali zajedno i zgodna Nicole će, po svoj prilici, uskoro ići u šoping po venčanicu. ”Zajedno smo pet godina, što je stvarno jako dugo”– rekao je Lewis i na pitanje kada planira da zaprosi svoju devojku odgovorio je: ”Nadam se u bliskoj budućnosti, možda i pre naše šeste godišnjice veze” i tako dodatno podgrejao glasine.

D. J. / Tracara.com

Povezane vesti

Back to Top