Search
Close this search box.

Procureo kućni video Nicole Scherzinger i Lewisa Hamiltona!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Pevačica Nicole Scherzinger našla se na udaru hakera, koji su i njenog mobilnog telefona ukrali privatne snimke, a potom ih objavili na internetu.

Snimci su nastali u periodu kada je bila u vezi sa vozačem Formule 1, Lewisom Hamiltonom. Jedan od njih traje dva i po minuta, a na njemu se vidi par koji leži u krevetu i strastveno razmenjuje nežnosti. Očigledno je da snimak nije bio za javnost.

U ovom trenutku, na sajtovima na kojima se objavljuje sadržaj za odrasle, video je pregledan preko 300 000 puta, a pop zvezda je navodno očajna.

„Nicole je slomljenog srca, zbog toga što se ovaj video našao na internetu. Nije trebalo niko da ga vidi,“ kaže izvor dnevnog lista The Sun, koji je blizak sa pevačicom.

Četrdesetgodišnja pevačica samo je jedna u nizu zvezda kojima su hakovani iCloud nalozi. Pre pet godina, nastao je veliki skandal kada su se na internetu našle na stotine fotografija nagih glumica i pevačica, među kojima su bile Jennifer Lawrence, Kate Upton, Vanessa Hudgens, Avril Lavigne, Gabrielle Union i Hayden Panettiere.

Nicole i Lewis bili su u vezi, sa prekidima, gotovo osam godina, a raskinuli su 2015 . godine, a to se navodno dogodilo zbog činjenice da je njemu karijera bila bitnija od Nicole.

POSLEDNJE VESTI