Search
Close this search box.

Ljubav pukla zbog godina? Raskinuli Liam Payne i Naomi Campbell

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Britanski supermodel Naomi Campbell okončala je vezu s 23 godine mlađim pevačem bivše grupe One Direction, Liamom Paynom. Slavna lepotica donela je odluku o prekidu nakon svega četiri meseca veze.

Prema pisanju portala Daily Mail model i 25-godišnji pevač navodno su ostali prijatelji te su se razišli u dobrim odnosima, nezamerajući išta jedno drugome.

„Liam i Naomi su se odlično zabavljali dok su bili zajedno. Super su se slagali i zajedno smejali, ali jednostavno im nije bilo suđeno“, rekao je za The Mirror izvor blizak manekenki.

„Ostaće prijatelji, ništa ne zameraju jedno drugome“, dodao je nepoznati izvor.

U međuvremenu je portal The Sun objavio kako je pravi razlog prekida to što je pevač ‘dosadio’ slavnom supermodelu posle samo četiri meseca veze.

„Naomi je odlučila da ‘pusti uzde’. Jednostavno više nije zagrejana za Lijama te ga je sklonila sa strane. Jednostavno rečeno – dosadio joj je“, rekao je izvor poznat The Sunu.

„Uvek je bio taj koji je bio zainteresovaniji i pomalo zahtevan, a što se nje tiče, oni nikad i nisu bili službeno u vezi. Oduvek je njihov odnos bio opušten“, dodao je izvor.

Medijski napisi o vezi slavnog supermodela i pevača počeli su pošto je par slavio zajedno Novu godinu u Gani.

Navodno su se odlično proveli i u Londonu i Njujorku pa su preko društvenih mreža javno flertovali

POSLEDNJE VESTI