Search
Close this search box.

Pevač se izborio sa depresijom: Pio sam da zaboravim na probleme

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Liam Payne rešio je da otkrije sve što do sada nismo znali o odnosu sa prijateljima iz benda One direction.

U intervjuu za GQ, Payne je otkrio da situacija među momcima nije uvek bila savršena. Podsećamo, Liam, Harry Styles, Louis Tomlinson i Niall Horan rastali su se 2015. godine, kako bi radili na solo projektima, dok je Zayn grupu napustio ranije te godine.

„Tokom čitavog rada u grupi, imali smo različite stavove. I dalje mislim o nekim izrečenim stvarima i kako sam neke stvari mogao da uradim drugačije, ali verujem da to sve deo odrastanja,“ rekao je on, uporedivši boravak u grupi sa odlaskom na fakultet, a potom se osvrnuo na Zaynov odlazak iz grupe.

„Sada smo stariji i definitivno se manje obazirem na neke stvari. Na primer, često razmišljam o načinu na koji je Zayn odabrao da ode iz grupe. Sa njim se nismo čuli od tada. Nije čak rekao ni zbogom, da budem iskren. Taj scenario je bio baš sumoran. Pomalo čudan. Teško je,“ ispričao je on.

Payne je komentarisao i činjenicu da Malik ima poteškoća da se izbori sa slavom, navodeći da su se svi prijavili za X Factor iz različitih razloga, ali da niko nije znao „ima li snage za ono što predstoji.“

„Zayn voli muziku i veoma je talentovan. Iskreno, on je bio najbolji pevač u One Directonu, od svih nas. Ali, da dođe do trenutka da ne može da dođe na scenu? To je velika stvar. Njemu ide dobro, ako pogledate njegove brojke na streaming serivisa – ludački su velike, ali mislim da propušta mnogo zbog toga što ne nastupa. Čini se da ne može da se izbori sa tim,“ rekao je Liam i otkrio da je i on bio na lekovima za anksioznost.

„Bili su mi prepisani za epilepsiju, ali koristio sam ih za nešto drugo. Dešavalo se da ponekad zaboravim gde sam, ko sam. Reči pesama. I dalje se nekad dešava, imam strah od toga. Svako ima svoje zveri sa kojima se bori, ali u eri talent emisija, to može biti opasno i neki ljudi ne znaju u šta se upuštaju,“ kazao je.

https://www.instagram.com/p/B4cAztWA7PT/

Payne je otkrio da želi da priča sa Malikom, ali da ne zna kako da ga kontaktira.

„Nisam želeo da oseti kao da je kroz neke stvari morao da prolazi sam ili da smo bili protiv njega. Nas petorica smo bili jedine osobe koje su znale kroz šta prolazim i onda je otišao – što je u redu. Ali, u ovom trenutku, ne znam odakle bih počeo razgovor sa njim. Samo se nadam da je okružen dobrim ljudima, ali mislim da njegove probleme ne može niko od nas da reši,“ objasnio je.

I dok se Zayn bori sa anksioznošću, Liam je imao sopstvenu borbu sa – depresijom.

„Pio sam previše i upadao u grozne situacije dugo vremena. Došao sam do trenutka kada sam shvatio da preterujem i da moram nešto da uradim. Pio sam kako bih izbegao ludi svet koji sam stvorio. Nisam znao šta raidm. Na prvoj terapiji sam shvatio da ne znam ništa o sebi,“ otkrio je i ispričao da je već godinu dana trezan.

POSLEDNJE VESTI