Search
Close this search box.

Nakon Beckhamovog sina, pevač: Rita Ora ulovila Liama Payna?

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Iako su mesecima negirali tvrdnje o mogućoj vezi i smejali se glasinama tabloida koji su od njihovog zajedničkog dueta For You pokušavali da naprave nešto više, Liam Payne i Rita Ora ne mogu da skinu oči jedno sa drugog.

Ne samo da su se mlade zvezde zajedno pojavile na crvenom tepihu Kanskog festivala, već su i nedelju dana ranije zajedno izašli na večeru u Londonu, a obzirom da su oboje opet solo i da je pevačica Liama nazvala „najboljim čovek kog je ikada upoznala“ , fanovi jednostavno ne mogu a da ne misle da se tu nešto „krčka“.

Fanove ne čudi njihovo insistiranje na „samo druženju“ tokom čitave 2018. godine, obzirom da je Liam tada još uvek bio sa majkom svog deteta Cheryl, a obzirom da su oboje bili jako zauzeti kasnije tokom godine i imali kratkotrajne veze sa strane, nešto ozbiljnije i nije moglo da se dogodi.

Ipak, sada kada ih je sudbina ponovo spojila, čini se da zvezde ni ne pokušavaju da sakriju ljubav koja cveta, ali ni ne žele da je potvrde.

Znam da kruže glasine da smo Liam i ja u vezi, i on je uistinu jedna od najboljih ljudi koje sam ikada upoznala, ali nas dvoje smo samo bliski prijatelji“ , izjavila je ona u nedavnom intervjuu.

Fanovi pak njenu izjavu jedino prihvataju kao snažno „možda“.

POSLEDNJE VESTI