Search
Close this search box.

Rita Ora zgrozila javnost: Prodaje majice posvećene korona virusu

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Neke poznate ličnosti rešile su da doniraju novac ugroženim stanovnicima, ali jedna od tih nikako nije Rita Ora, koja ima sopstvenu ideju kako pomoć treba da izgleda.

Ona je na Instagramu obavestila pratioce da je lansirala liniju majici koje su vezane za koronavirus.

„Ako još niste čuli, lansirala sam kolekciju #StopTheSpread i kampanju u saradnji s UN-ovom fondacijom i Svetskom zdravstvenom organizacijom! Sav novac od prodaje ići će fondaciji COVID-19 Solidarity Response,“ rekla je i pozvala ljude da kupe majice.

„Ako želite da uradimo nešto po pitanju virusa, ostanite sigurni i čisti te odigrajte svoju ulogu kupovinom ove kolekcije. Možemo mi ovo zajedno“, poručila je 29-godišnjakinja pored fotografije na kojoj pozira u majici iz kolekcije.

„Rita Ora koja prodaje majice vezane za koronavirus. Ovi slavni me teraju da budem što više među ljudima“, sarkastično je komentarisala jedna korisnica Twittera ovaj potez, a ni drugi komentari nisu išli u prilog pevačice, uprkos činjenici da njen poslovni poduhvat ima humanitarni karakter.

Ipak, Twitteraši ističu kako je samo mogla da donira deo novca za istraživanja i pomoć, baš kao što su to učinili neke njene poznati kolege, bez ikakve prodaje ičega od koje će ona sigurno imati koristi.

POSLEDNJE VESTI