Kakav blam: Pevačica se zaigrala u fotošopu, potpuno izdeformisala prozor

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Aplikacije za obradu fotografija nisu ništa novo i gotovo da svako od nas u telefonu ima nekolicinu takvih koje koristimo – neki više, neki manje.

Dobro je poznato da obradi fotki najviše pribegavaju poznate ličnosti, koje pokušavaju da nam prodaju iluziju savršenog, prikrivajući pritom sopstveno nezadovoljstvo. A u toj trci za „savršenim“ retko im se potkrade greška.

Najnovija žrtva fotošopiranja je pevačica Rita Ora, koja je želela da se pohvali sposobnostima koje ima tokom vežbanja, a efekat je bio upravo suprotan.

Ora je objavila fotografiju nastalu nakon vežbanja, ali fanovi su brzo primetili da se zaigrala u fotošopu: prozor u pozadini bio je potpuno deformisan, zbog toga što je želela da sebi stanji struk i smanji stomak.

Naravno, čim je videla komentare i shvatila da je pogrešila, fotografiju je obrisala i objavila potpuno drugačiju, na kojoj prozor stoji pravo, kako i treba.

Da li je na njoj „intervenisala“ ili je rešila da objavi fotografiju bez obrade, ne znamo, ali preporučujemo da se ne igra ovako – bez preke potrebe.

POSLEDNJE VESTI