Ljubav sve jača: Drake uživa sa decom J.Lo

Deca J.Lo su zavolela repera (foto:Instagram/drake)

Kada je objavljeno da u romantičnoj vezi uživaju Jennifer Lopez i popularni reper Drake, mnogi su smatrali da nije u pitanju ništa ozbiljno, te da taj odnos neće potrajati, međutim, izgleda da se tome ne može verovati, jer, po svemu sudeći, Drakova ljubav prema pevačici je ipak iskrena.

Naime, Drake je potvrdio da se već upoznao sa 8-godišnjim blizancima J.Lo, Maxom i Emmom, nakon jedne od mnogobrojnih kućnih poseta u Los Anđelesu.

“On je bio u njenoj kući na Bel Eru. Nekoliko puta je dolazio i upoznao njenu decu. Svi zajedno su se zabavljali, njena deca ga zaista vole i znaju sve njegove pesme”, rekao je izvor za US Weekly, i dodao da mališani žele da on provodi vreme sa njima.

A photo posted by Jennifer Lopez (@jlo) on

Kako ovaj izvor još tvrdi, par voli da partija kod kuće: “Kada je on posećuje, zajedno odmaraju od posla na kauču, spremaju večeru i gledaju filmove.” Ipak, ovaj par se zajedno pojavljuje i na javnim mestima, a u utorak, 17. januara, zajedno su viđeni u prestižnom losanđeleskom restoranu Catch. “Izgledaki su slatko, pravi zaljubljeni par”, rekao je očevidac za E!News.

A photo posted by Jennifer Lopez (@jlo) on

Izgleda da par zaista uživa!

Povezane vesti

Back to Top