in

LOL: Goga u meksičkoj seriji!

Folk pevačica Gordana Goga Sekulić navodno je dobila ponudu da igra u nekoj od sapunica u produkciji meksičke kuće Televisa, piše portal Opera-17. Naime, producenti su ovu pevačicu primetili kada je ona nevadno za televiziju CNN uradila reportažu o Beogradu.

“Producenti su gledali neemitovan materijal i odlučili da joj ponude jednu od epizodnih uloga, jer kako su rekli, baš im je potreban lik poput nje. Ukoliko Goga i njen tim uspeju da se dogovore sa ljudima iz najbolje producentske kuće u svetu telenovela ona će krajem godine morati da otputuje u Meksiko kako bi snimila nekoliko epizoda u kojima se pojavljuje lik koji su joj ponudili da igra. Gogi je ponuđeno da glumi atraktivnu Ruskinju koja dolazi u Meksiko i na kratko ruši ljubavnu idilu glavnog ljubavnog para u seriji. Njena uloga se pojavljuje tek u nekoliko epizoda, ali ako se pregovori završe pozitivno pevačica će već sledećeg meseca krenuti na časove španskog jezika i glume kako bi svoju ulogu odigrala što uverljivije.”

Poznata folkerka je potvrdila da su je producenti Televise kontaktirali ali nije potvrdila da joj je uloga ponuđena. “Ne smem ništa konkretno da pričam na tu temu, ali ako se pregovori završe pozitivno biće to divna stvar za moju karijeru, a ja ću onda otkriti o čemu se tačno radi.”

Goga je već imala pokušaj telenovele sa svojim spotom Katastrofa. Podsetite se kako je to izgledalo.

Hmmm, šta vi mislite, može li Goga u sapunicu? :)