Luka i Nataša optužili Bojana za ispadanje Lazara: Kad daš vlast nekome ko je zao…

Kada kreće nova sezona Survivora?

Prijavi se na newsletter i saznaj među prvima.

Nakon turbulentnog plemenskog saveta u kome je Kalu iskazao šta misli o članovima tima, Lazar je napustio tim Crvenih. To je teško palo Luki i Nataši, koji su se povukli u šumu, kako bi na te nane prokomentarisali šta se dogodilo.

“Ispao je, nije zaslužio prvi da ispadne. On je mislio da igra neku igru, bio je ubeđen da igra, ali jako je providno to radio i skontao je šta je radio,počeo je Luka.

Lazar je meni jedan od najdražih članova crvenog plemena, ali sam mu ukazivao na toliko stvari u njegovom ponašanju da ja više ne znam. Ja sam stalno pokazivao i zato je izglasan…“ nastavio je on.

Nataša se složila sa njim, a onda okrenula priču u smeru Bojana, koji je prvi takmičar koji je osvojio imunitet i otišao u plemenski savet.

Svi su pričali da će biti izglasani Kalu i Nina, međutim kad daš vlast nekome ko je zao, on i te kako hoće da upotrebi svoju moć, odmah smo rekli da će biti Laki izglasan, naravno da će ovaj da iskoristi ogrlicu da reši jednog člana,” rekla je Nataša.

Ipak, Luka ne smatra da je Lazarovo ispadanje nužno loše.

„Na pleme će se odraziti loše jer je on bio spreman i brz, sa druge strane, moram biti iskren, energija će biti možda biti za nijansu rasterećenija„, objasnio je on.

POGLEDAJTE VIDEO

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI