Search
Close this search box.

Luka Raco: Devojku sam našao na društvenim mrežama

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Luka Raco jedan je od trenutno najpopularnijih glumaca među mlađom populacijom, a zbog svog izgleda posebno je veliki miljenik među nežnijim polom. Međutim, Luka već izvesni period uživa u ljubavi sa izabranicom Vanjom Marković, koju je upoznao putem društvenih mreža.

Iako kaže da nije ljubitelj duštvenih mreža i da ga iste na neki način plaše, zbog prevelikog broja lažnih profila, izgleda da mu je bilo suđeno da se baš uz pomoć njih zaljubi i pronađe ljubav svog života.

“Devojku sam našao preko mreža, ali mislim da kada nađete pravu osobu nije ni bitno kako ste je upoznali, a ni gde”, priznaje Luka i dodaje kako se njegova devojka nosi sa njegovom popularnošću:

“Devojka se nosi s tim veoma dobro, a i moram priznati da ta udvaranja jenjavaju vremenom kada neko shvati da ste emotivno već ispunjeni”, kaže glumac.

Poslednjih godinu dana zbog korona virusa sve se promenilo, i zbog loše epidemiološke situacije bilo je reči da pozorišta svoj rad dalje nastave onlajn putem, što se mnogim glumcima nije dopalo, jer bi pozorište izgubilo svoju čar.

“Najviše mi nedostaje da ponovo odem u pozorište, ali da to bude ono staro dobro pozorište bez ikakvih ograničenja i zabrana zbog trenutne situacije. Dok je situacija kakva jeste, podržavam onlajn vid emitovanja naravno, ali pozorište je živa stvar, i mislim da onlajn putem ne može prikazati svoju potpunu draž”, kaže mladi glumac za Nova.rs.

https://www.instagram.com/p/CL7bLXNnK9A/

Ostvario je već nekoliko zapaženih uloga, bez obzira na to što nije završio Fakultet dramskih umetnosti, već je diplomirani ekonomista.

“Danas fakultetska diploma bilo kog fakulteta nije merilo da li ćemo uspeti u toj profesiji koju smo završili, na kraju dana je ipak do nas samih”, priznaje on.

Prošlu godinu i višak slobodnog vremena tokom pandemije mu je dobrodošao jer se posvetio nekim stvarima koje je spontano zapostavio.

“Moram priznati da mi je prijalo slobodno vreme. Posvetio sam se stvarima i vrednostima koje sam nekako spontano zapostavio zbog ‘previše’ obaveza, ali sada je sve nekako došlo na svoje”, otkrio je za kraj.

POSLEDNJE VESTI