Prati nas

Film

Madonninih 10 najjačih rep saradnji svih vremena!

Kraljica popa i njena bogata diskografija!

Nije tajna da je Madonna tokom svoje skoro četrdesetogodišnje karijere imala veoma prisan odnos sa reperima koji su se iz decenije u deceniju nalazili na vrhovima top listi širom Amerike, neumorno kombinujući pop muziku sa elementima repa.

I kada kažemo “prisan odnos” , ne mislimo na jednu ljubavnu romansu koju je na kratko imala sa Tupacom, već na kolaboracije sa najvećim imenima u rep kulturi.

Ukoliko se sve stavi na tanjir, nije iznenađenje što je Madonna odlučila da na svom četranestom studijskom albumu Madam X ponovo sarađuje sa trenutno popularnim rep izvođačima poput Swae Leea i Quava.

U to ime, prisetimo se na deset najjačih singlova koje je kraljica popa izdala u svojoj karijeri, a na kojima je radila sa velikim muzičkim imenima poput Nicki Minaj, Lil Wayna, Missy Eliot itd.

10. “Revolver” sa Lil Waynom!

Drugo iznadnje sa njene retrospektive Celebration iz 2010. godine, kao i njen poslednji single izdat u produkciji Warner rekorda, muzičke kuće koja je bila dom kraljice popa više od 28 godina! I iako ovaj elektro-robotski pop zvuk neodoljivo podseća na nešto je Britney Spears izdavala u periodu od 2009 do 2011. godine, Madonna je dokazala da je i dalje igrač koji nepomišno stoji na tronu!

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top