Prati nas

Film

Madonninih 10 najjačih rep saradnji svih vremena!

Kraljica popa i njena bogata diskografija!

Nije tajna da je Madonna tokom svoje skoro četrdesetogodišnje karijere imala veoma prisan odnos sa reperima koji su se iz decenije u deceniju nalazili na vrhovima top listi širom Amerike, neumorno kombinujući pop muziku sa elementima repa.

I kada kažemo “prisan odnos” , ne mislimo na jednu ljubavnu romansu koju je na kratko imala sa Tupacom, već na kolaboracije sa najvećim imenima u rep kulturi.

Ukoliko se sve stavi na tanjir, nije iznenađenje što je Madonna odlučila da na svom četranestom studijskom albumu Madam X ponovo sarađuje sa trenutno popularnim rep izvođačima poput Swae Leea i Quava.

U to ime, prisetimo se na deset najjačih singlova koje je kraljica popa izdala u svojoj karijeri, a na kojima je radila sa velikim muzičkim imenima poput Nicki Minaj, Lil Wayna, Missy Eliot itd.

9. “Into the Hollywood Groove” sa Missy Elliott

Kritičari su imali podeljenja mišljenja kada su Madonna i Missy pokušale da ožive jednu od najboljih pop pesama iz 80. godina, dajući joj potpuno novo ruho 2003. , samo nekoliko nedelja pre nego su se obe legende muzičke idustrije pridružile Britney Spears i Christini Aguileri na sceni tokom VMA MTV dodele nagrada iste godine.

Iako interesantnog ritma, ne treba zaboraviti da je ovaj single objavljen samo kao reklama za farmerke.

loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Film

To Top