Maja Berović ekskluzivno za Tracara.com: U Areni pevam 30 pesama, svi će biti zadovoljni

Maja Berović definitivno je jedna od najtraženijih regionalnih pevačica u ovom trenutku. Albumima Viktorijina tajna iz 2017. godine i Seven koji je objavila početkom leta učvrstila je svoju poziciju na muzičkoj sceni Balkana pa je koncert koji će 2. novembra održati u Štark areni u Beogradu logična stvar koja prati njen vrtoglavi uspeh.
Jedna je od retkih pevačica čija se fan baza iskreno interesuje za njenu muziku, pre svega. Skandale je vešto izbegavala – Maja se trudila da joj ime vezuju za hitove, pa ne čudi da numere koje izvodi poslednjih godina znaju apsolutno svi. Ako ovih dana pokušate da kupite kartu za njen koncert, bićete u problemu jer je dobar deo karata brzo planuo – što Maji nije bilo iznenađenje, priča u intervjuu za Tracara.com portal. „Očekivala sam da će prodaja ići dobro, ali ovakvom brzinom ne.Ima skoro mesec ipo dana do koncerta, a prodato je već više od pola Arene, što je svakako iznenadjenje i za mene i za moj tim,“ kaže nam Maja.
Kako napreduju pripreme, da li ste priveli kraju setlistu? Koja numera otvara koncert?
Iskreno, dosta posla je već gotovo i nestrpljivo čekam taj datum. Na koncertu u Areni ću izvesti 30 mojih pesama, a publiku ću pozdraviti pesmom Harem.
Mnogi se boje da neće pevati starije numere na koncertu – znate li koji je odnos između starih i novih pesama, tj. kojih će na koncertu biti više?
Biće zastupljene sve pesme koje publika voli i na koje odlično reaguje na mojim nastupima, tako da nema potrebe za strahom, jer verujem da će svi biti zadovoljni.
Šta nas još očekuje u Areni?
Vidi, kada bih sad otkrila, to više ne bi bilo iznenađenje, tako da ću vas ostaviti bez odgovora, ali ću vam otkriti da će biti jako zanimljivo i da će publika sigurno biti i iznenađena i zadovoljna.
Pre izvesnog vremena, vozio me je stariji taksista kome su se sa tableta vrteli vaši spotovi. Oduševljeno je rekao da jedva čeka da ide na koncert, uprkos tome što ne deluje kao vaša ciljna grupa. U čemu je tajna vašeg muzičkog pravca?
E, to je zanimljivo pitanje, jer to i mene zanima. Nedavno sam dobila snimak jedne bake koja ima 82. godine i koja đuska uz moje pesme. Meni je to fascinantno i zahvalna sam zbog toga.
Da li ste se pribojavali muzičkih eksperimenata i zaokreta u muzici koju izvodite?
Iskreno, nisam. Bila sam sigurna u novi pravac, iako su mnogi bili sumnjičavi. Ja sam jednostavno znala da je to to. Nekako sam osetila.
Šta je danas najbolji parametar popularnosti? Neki bi rekli da je su to pregledi na YouTubu, drugi da si popularan koliko su ti nastupi puni… gde je istina?
Po meni su uvek najbolji pokazatelji nastupi. Ukoliko vas ljudi vole i podržavaju, onda su vam i nastupi puni. Sve ostalo može da se namesti i kupi u današnje vreme, ali pune diskoteke ne mogu.
Delujete kao osoba koju ne pogađaju preterano komentari drugih, već se trudite da i na one negativne odgovorite osmehom. Da li je to uvek tako?
Ja cenim svačije mišljenje, ali me ni jedno niti pogađa, niti vređa. Svako ima pravo na svoje mišljenje. Svako ima pravo da misli šta hoće. Pored toga, dano sam naučila da nije bitno šta kaže, nego ko kaže.
Čini se da niste stali, otkako ste prošle godine izdali album. Radite li na novim pesmama ili je vreme za pauzu?
Dobro Vam se čini. Nastupam svakog vikenda i moji nastupi su dogovoreni unapred mesecima. Novi CD je izašao pre tri meseca, ali mi stalno radimo na novim pesmama.
Imate li planove nakon Arene?
Iskreno, tempo pred Arenu je zaista ubitačan, jer pored nastupa koje imam vikendima, ostalim danima sam na snimanjima emisija i pripremama za koncert. Treba sve ispratiti kako treba, a posle Arene me očekuju novi nastupi, tako da će i dalje biti radno. Maja Berović nastupiće u Areni 2. novembra. Karte za koncert možete kupiti ovde.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI