Maja i Miloš oslobođeni presude o govoru mržnje

Sud doneo presudu da nije bilo govora mržnje na 'Dvoru'

Kada kreće nova sezona Survivora?

Prijavi se na newsletter i saznaj među prvima.

Sud doneo presudu da nije bilo govora mržnje na ‘Dvoru’   Pevači Maja Nikolić i Miloš Bojanić, koji su svojevremeno bili optuženi za govor mržnje, oslobođeni su optužbi na završnom ročištu u Palati pravde, pišu Večernje novosti.
Njih je tužilaštvo teretilo za navodno vređanje Jevreja u šou programu Dvor, ali je sud doneo odluku da, iako se radi o društveno neprihvatljivom ponašanju, nema elemenata krivičnog dela. Podsećanja radi, nakon izjava koje su bile povod za optužbe, Maja Nikolić se branila govoreći da ona ne deli ljude po etničkoj pripadnosti i ne mrzi sve Jevreje, već samo one koji su bombardovali Srbiju. Sa druge strane, Bojanić se pozivao na izjavu predsednika Saveza jevrejskih opština, koji je rekao da ova organizacija ne tereti pevača.
Redakcija Tracara.com

2 Responses

  1. A zbog Maje mi je i nekako drago, iskreno.. Propala je žena, kako bi još ovo isplatila.. Žao mi ju je, jadna je, ali onako baš stvarno.. :(

  2. Ovaj Milos Bojanic mi je pravi ljugavac. Prvo je izgovorio nesto a onda nije bio u stanju da stoji iza svojih reci vec se branio da njega „ne terete“.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI