Search
Close this search box.

Maja Nikolić: Pobediću na Evroviziji, bolja sam od Željka Joksimovića

Maja Nikolić je samo jedna od kandidatkinja koja će nas možda predstavljati na Evroviziji ove godine. Pevačica je jako samouverena, pa ne predviđa pobedu samo na Beoviziji, već je sigurna da će osvojiti prvo mesto u Lisabonu.

“Imam 26 prvih nagrada i suđeno mi je da pobeđujem! Rodila sam se kao pobednik. Konkurencija je jaka, ali moja pesma je megahit. Garantujem ludilo, svetski spektakl! Ljudi će videti potpuno novu Maju i novi trend. Godinu dana sam s kumom Vladimirom Graićem Grajom radila pesmu, koja je za svetsko tržište. On je jedini koji je uspeo da dovede Evroviziju u Beograd. Naša zemlja konačno posle svih godina treba da ima pravog predstavnika s pravom pesmom’’, samouvereno je rekla pevačica, pa je dodala i da je mnogo bolji kandidat od naših prethodnih predstavnika.

‘’Jelena Tomašević odlično peva, ali od nje sam očekivala mnogo jaču pesmu. Ona može sve, ali da bi pobedila, trebalo je da dobije bolji materijal. Da joj je Graja komponovao, a ne Željko Joksimović, onda bi pobedila sigurno jer on radi samo pobedničke singlove. Joksimović je bio odličan s „Lanetom“, ali druga pesma je bila slabija. Prosto, kad negde napraviš veliki uspeh, kao on sa drugim mestom, ne znam zašto ponovo ideš. Ako odem na Evrosong, ja neću biti u prvih pet, već prva’’, poručila je Nikolićeva, prenosi Kurir.

POSLEDNJE VESTI