Maja Nikolić promenila ploču: Ava mi je srodna duša!

Ava joj je drugarica
Ava joj je drugarica

Izgleda da je Maja Nikolić rešila da promeni mišljenje u potpunosti kada su neki ukućani u pitanju!

Iako je izrazila netrepeljivost prema Avi tokom boravka u izolaciji i prvog nedeljnog zadatka, čim je ušla u kuću Velikog brata, Maja je promenila ploču i odlučila da joj je hrvatska starleta srodna duša.

“Ja sam mislila Ja sam mislila da je namazana ili umišljena, ali ona je zaista takva, stvarno je gotivim i stvarno mi je prirasla srcu i mislim da ćemo se družiti posle rijalitija,” otkrila je Maja u ispovedaonici.

“Ja sam pronašla srodnu dušu u Avi, jer je neiskvarena i čistog srca. Osećam se zaštitnički i hoću da joj pomognem i sve što joj treba, ja sam tu, bez foliranja i bez da je povredim. Zamolila sam Uroša da ne viče i ne izražava svoje stavove i emocije na takav način.”

Maja se osvrnula i na Avinu romansu sa Urošem. “Mislim da mu se fizički dopala, ali njen mentalni sklop, odnosno nezrelost njena mu nije odgovarala. Nije mu se dopada uloga da bude lover boy u rijalitiju i hoće da baci pik i na Soraju i možda na Sindi, ali sve u zezanju. Uroš ima ozbiljnu vezu kod kuće i znam da je jaka ličnost.”

P.Ž./Tračara

Povezane vesti

Back to Top