in

Maja Nikolić tvrdi: Snimiću duet sa Beyonce


Maja Nikolić će se večeras takmičiti na Beoviziji. Pevačica je ubeđena u svoj triumf i sigurna je da će nas upravo njena pesma Zemlja čuda predstavljati na Evroviziji. Ona kaže da je njena pesma toliko dobra, da je zbog nje u Srbiju došao svetski producent, koji je radio i sa Beyonce.

“Iznenadila sam se kad je nedavno sa mnom kontaktra čovek koji radi s Beyonce. On je specijalno zbog mene i Beovizije došao u Srbiju. Rekao mi je da mu se izuzetno dopada pesma na engleskom, ko i to kako sam je otpevala i dočarala. Bilo je nekoliko puta na našoj probi i oduševio se kako izgleda koreografija koju smo danonoćno spremali“, rekla je pevačica, pa je dodala i da zbog toga planira da snimi duet sa Queen Bey.

“Naravno, pitala sam ga za Beyonce, jer s njom sarađuje,  ona je planetarna zvezda. Rekao mi je da nas dve imamo slučnu harizmu i energiju. Ako se poklopi pesma, nas dve možemo jednog dana i duet da uradimo pošto mu se izuzetno dopada kako pevam na engleskom. Zasad želi da snimim ceo album u fanoznu kakva je i moja pesma za Evroviziju, a ja svakako za nedelju dana izbacujem novi CD“, rekla je Maja, prenosi Kurir.

Iako je Maja ubeđena u svoju pobedu večeras, kladionice predviđaju drugačiji ishod. Pevačica je prgovorila i na tu temu, dodajući: “To samo može da znači da se mene plaše, pa plasiraju takve informacije“.