Maja Nikolić: Zorica Brunclik je ljubomorna na moj uspeh

(foto:instagram.com/majanikolic_singer/)

Otkako je postala članica žirija Pinkovih zvezda Maja Nikolić upo**o tvrdi da je pevačica Zorica Brunclik bojkotuje jer je ljubomorna na njen uspeh.
“Zorica je muzički neobrazovana i ima skroman vokabular, ali nije glupa. Žena ima animozitet prema meni od samog starta, iako pre toga nismo imale nikakav kontakt. Nema razloga da me napada i teroriše kao Milana Kalinića. Jednom prilikom u emisiji je rekla da takmičarka ima mu*a do kolena. Meni tu morališe, a priča o fajtanju, klimaksu i mu*ima. Nemam ništa protiv toga što je pevala ispod šatora, već što morališe i glumi neku damu, a u stvari je mentalno i duhovno ograničena”, izjavila je Nikolićeva, prenosi Kurir.

Maja takođe tvrdi da je Zorica tražila od producenata da je zamene i eliminišu iz žirija. “Stalno se žali produkciji i traži da me izbace jer ne može mentalno da mi parira. Ima kompleks od mene jer sam muzički obrazovana za razliku od nje, koja ne ume da napiše ni notni sistem. Da joj nije bilo Saše Popovića i Lepe Brene, niko ne bi čuo za nju. Pevala je samo po saborima i izborima za mis Lipovačkih noći i nikada ne bi ni mogla da peva tamo gde sam ja trijumfovala. I naravno, meni crvena fotelja u takmičenju nije zaštitni znak, kao ni cveće u kosi jer sam ja ipak dete sa festivalskih dasala. Utripovala je da je neka ministarka kulture! Ne daj bože da nam je u Srbiji ovakav ministar kulture”, završila je Nikolićeva izlaganje o starijoj kolegenici.

Povezane vesti

Back to Top