Šuškalo se da je bila Kemiševa ljubavnica: Gde je nestala Buba Miranović

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Pevačica Buba Miranović već godinama je u medijskoj ilegali. Kako tvrdi, ni sama ne zna zbog čega, ali pretpostavlja da se publika zasitila nje i njenih pesama.

„To je pitanje na koje ja nemam odgovor! Da li je došlo do prezasićenja ili je nešto drugo u pitanju, ne znam, jer je muzika moja ljubav, zapevam čak i kad sam na privatnim veseljima, ali se nekako ugasilo. Odbila sam jedan, drugi, treći vikend da radim i sve je stalo,“ rekla je za Kurir, pa dodala da se nije razočarala u estradu.

Da bih se razočarala treba da mi je stalo, a meni na estradi nije stalo ni do koga da bih dala svoju emociju i doživela razočaranje.

Buba je na estradi postala prepoznatljiva po svojoj ljubičastoj kosi, a šuškalo se i da je bila navodna Kemiševa ljubavnica. Ipak, to nikada nije dokazano.

„Nikada sebe nisam doživljavala kao neku lepoticu. Meni je najlepša žena bila Snežana Savić. Ja sam samo lepe stvari doživljavala u ovom poslu otkako sam se pojavila na javnoj sceni. Jednom prilikom, kad sam se ofarbala u crno, majka mog druga mi je rekla: „Molim te, vrati se u svoju prirodnu ljubičastu boju“ ispričala je Buba, koja nije pomenula Zoricu Brunclik, Kemiša, ali kako tvrdi, sa svima na estradi razgovara.

Sa svima razgovaram, družimo se s vremena na vreme, kolege me poštuju, a i ja njih.

Šuškalo se da je bila sa Kemišem foto: Youtube

Estrada je sada iza nje – uživa u ulogi bake i odmaranju.

„Moj život uopšte nije zanimljiv. Ja sam imala i organizovala divna slavlja u porodici. Za njih niko osim mojih prijatelja i kolega sa estrade koji su bili gosti nije znao. Sve bi to bilo zanimljivo, ali sam to sve vešto izbegla. Kao baka se osećam rasterećeno. Mnogo lepo, emocija je ista kao prema detetu. Ja sam bila panik taster majka, ali sada sam sve prepustila ćerki i zetu,“ objasnila je i dodala:

Ja sam jedna Vaga, koja je u skladu sama sa sobom. Mogu sama da odem na more. Uvek sve isprogramiram. Ništa ne moram. Nigde ne žurim. Pre sam imala tri telefona. Sad je sve lagano. Družim se s prijateljima, idem kod ćerke.“

Pročitajte: Bila je zvezda 90-ih – Retko se pojavljuje u javnosti, a pogledajte kako danas živi i s kojim svetskim glumcem se druži
– To vam je život. Moj stav je uvek isti. Kada sam na estradi čula da parovi koji su se razišli i našli nove partnere izlaze svi zajedno, meni je to užas. Ja se udam za tvog muža, a ti za mog, pa svi izlazimo… To je katastrofa. Eto, toga svuda ima – zaključila je na kraju Buba Miranović u intervjuu za Kurir.

POSLEDNJE VESTI