Zorica Marković: Ne bih Kemišu oprostila prevaru kao Zorica!

Pevačica Zorica Marković sprema svoju bografiju za koju kako kaže: „Uzdrmaće estradu”, ali još uvek se svi pitaju koji će se skandali u njoj naći?

Ono što mnoge kopka je da li će konačno otkriti, ili bolje rečno potvrditi imenom i prezimenom, s kim je Kemiš varao Zoricu Brunclik, kao što je jednom prilikom uradila pevačica Maja Nikolić. Iako, Maja nije izgovorila ime i prezime, napravila je više nego jasnu aluziju na koga sa estrade misli.

O Kemišovom neverstvu je Zorica Marković već pričala, kada su je pitali da li je o toj prevari pisala u knjizi, ona je ovako odgovorila i podržala koleginicu Zoricu, koja je napravila haos kada je muža uhvatila u švaleraciji.

“Ko će da popamti ko se s kim j*****o. Svi smo spremni da se borimo za nekog koga volimo. Isto bih postupila kao Zorica, Upala bih u sobu i napravila haos, ali ne bih oprostila. Nisam u Miroljubovoj glavi i ne znam šta je tu prevagnulo, ali ono što je bitno jeste da je ostao sa ženom i da se ona izborila za njega”, ispričala je svojvremno Zorica u intervjuu za SVET!

Međutim na jednom od snimanja Pinkovih zvezda, Maja Nikolić je otkrila da je Kemiš Zoricu varao sa koleginicom koja ima istu boju kose onda je tu priču ponovila i za SVET.

“Pre petnestak godina iako je bio u braku sa Zoricom, Kemiš je izgubio glavu za prelepom pevačicom. Zorka je molila Kemiša da se vrati kada je on napustio njihovu kuću, jer je zbog pevačice mesecima živeo u studiju. Zorica je samo zbog nje ofarbala kosu u ljubičasto, a tek je posle toga pink boja postala njen zaštitni znak. Inače toj pevačici Zorka terba da zahvali jer je ona ubedila Kemiša da joj se vrati”, rekla je tada Maja.

Takođe ona je obajsnila i da li je to bio razlog što se Zorica Brunclik povukla iz tog takmičenja.

“Gospođa ministarka nije navikla da ne drži konce u svojim rukama, već da predsedava skupštinom, sada zbog mene ne može da bude glavna i to je nervira. A za sve što se tiče pevačice s kojom ju je Kemiš prevario možete da pitate Zoricu jer to je njen život, njena bruka i sramota. To je veoma istinita i dugotrajna epizoda iz njenog života i mislim da je svima jasno o kojoj se ženi radi. Rekla samo joj: „Baciću ljubičaste bube na tebe, nemoj bez razloga da me napadaš gospođo ministarko”. Ko je iole pametan i ko razume moj humor shvatio je ma koga podsećaju ljubičaste bube”, oštra je bila Maja Nikolić u svom komentaru pre nekoliko godina.

Ubrzo, svi mediji su obajvili da je ona aludirala da je Kemiš imao aferu sa Bubom Miranović.

Povezane vesti

Back to Top
close

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.