Maja o blizancima: Ženskasti su i feminizirani

Nema luksuza za nju… još uvek!

Maja Nikolić nikako ne može da se pomiri što ne uživa ‘u luksuzu sa drugim ukućanima’ već je sa Milićem i Sorajom u ’10 kvadrata’. Kako su njih troje u tajnom štabu i imaju pristup svim dešavanjima iz kuće juče su dobili mogućnost da dvoje ukućana pošalju u kombi u dvorištu.

Njihov izbor je pao na Avu i Uroša, koje su spojili i izolovali u kombi – zbog toga je pao još jedan jutarnji seks u kombiju. Ava je izjavila da će Uroš i ona dobiti bebu. Ušavši u ispovedaonicu, Maja je pričala sa Velikim bratom o odnosu Uroša i Ave, požalivši se VB da je nju spojio sa Milićem.

“Što mi nisi dodelio pravog muškarca? Meni je Milić metuzalem”, reka je Maja, dodavši “Za mene je intelektualni vajb jači od tog sirovog seksa koji kratko traje.”

Inače, članovi tajnog štaba sada su kao zadatak dobili da odaberu premijera. Očekivano, Maja je izjavila da bi ona trebalo da bude premijer jer niko od ukućana nije dovoljno kompletna ličnost za to.

Prvo je želela da to bude žena, a kada se vratila u tajni štab konsultovala se sa Sorajom i Milićem i onda je izbor pao na jednog od blizanaca. “Ja predlažem jendog od ona dva debila”, rekla je Maja o blizancima Žarku i Željku.

“Željko i Žarko obojica su ženskasti i feminizirani. Ja po njihovom karakteru vidim da su razmaženi, samo leže i bleje. Prema tome, žao mi je što su oni glavni muškarci ispali u kući. Zato je potrebno da Soraja, Milić i ja uđemo u kuću”, rekla je Maja.

Redakcija Tracara.com
Foto: B92

Povezane vesti

Back to Top