Maja pokušala da raskrinka Aleksandrino poreklo, pa se ispalila

Maja bezuspešno pokušala da isporziva kolegenicu (foto: Instagram.com/majanikolic_singer)

Vest da će Maja Nikolić biti jedna od članica žirija muzičkog takmičenja Pinkove zvezde u narednim epizodama umesto Dare Bubamare mnoge je neprijatno iznenadila, ali posebno Aleksandru Radović. Pop pevačica je, kada je saznala da će skandal majstor Maja sedeti u crvenoj stolici, momentalno napustila šou i poručila da će se vratiti kada se Dara oporavi.

Naravno, Nikolićeva je odmah prokomentarisala ovaj, kako kaže ‘ispad’ kolegenice i preko svog PR tima poručila: “Sramota je da velika “zvezda”, kako sama sebe naziva, pravi takve ispade i to u najgledanijem šou programu koji se emituje na Pinku. Takva “profesionalnost” samo govori o njoj koliko je ona zaista profesionalna i pitamo se, da li ona uopšte ispunjava kriterijume da žirira u jednom najgledanijem takmičenju mladih pevača. Izgleda da je gospođa ili gospođica zaboravila odakle je potekla jer je tvrdila je da je rodom iz Novog Sada a sve upućuje na to, pa čak i opis na njenom Facebooku, da je ona iz malog mesta Bogatić, nadomak Šapca”, stoji u saopštenju učenice Farme, koje je preneo Puls.

Međutim, Maja je izgleda propustila da isprati jednu od prethodnih emisija Pinkovih zvezda, kada je i sama Radovićka objasnila svoje poreklo i mesto rođenja. Govoreći o svojim idolima i omiljenoj pevačici narodne muzike, Aleksandra je tada rekla: “Ja sam jako vezana za stvaralački opus Vide Pavlović. Privatno ne volim da slušam folk muziku, ali postoje pesme koje su mi ostale urezane negde podsvesno u pamćenje. Ja sam kao mala, s obzirom na to da sam živela u Bogatiću mesto gde sam rođena. Nekih 100, 200 vazdušne linije bilo romske naselje, i tu su subotom bile romske svadbe. Slušale su se te njihove dvojke. Meni je to toliko diralo, ta vrsta plača dok pevaš, da sam ja kasnije tookom cele karijere pevala balade. Na Vidu sam baš slaba. Ona je kraljica rosmke muzike. Bila je velika dama. Čak sam i pevala njenu numeru Ostala je pesma moja”, izjavila je pop pevačica.

Aleksandra je takođe pre nekoliko nedelja na konstataciju Dare Bubamare da su obe Novosađanke, objasnila da ona nije iz Novog Sada, već je neko vreme samo živela u tom gradu.

Povezane vesti

Back to Top