Bog ih spojio: Seka Aleksić, Milan Stanković i Aleksandra Radović nova družina

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Seka Aleksić već godinama je tema čaršijskih priča zbog svog odnosa prema pravoslavnoj veri: kolege su složne u jednom, a to je da je „zastranila“ u ovoj posvećenosti.

Njena opsesija pravoslavljem ide do te mere da navodno i prijatelje bira na taj način. Od većine starih kolega se distancirala, ali – tu su novi, prenosi Svet.

Prošlog vikenda obrela se u jednom prestoničkom restoranu na nastupu svoje nove drugarice Aleksandre Radović, koja je takođe vrlo okrenuta crkvi.

„Aleksandra je divan čovek. Upoznale smo se i vrlo brzo sam uvidela kakva je osoba. Sve najbolje mogu da kazem o njoj. Duše se same prepoznaju. Sa druge strane, smatram da je ona nas najbolji zenski pop izvođač. Nismo pricale o saradnji, jer mislim da bi to bilo malo komplikovano pronaći pesmu koja odgovara i njoj i meni,“ rekla je za ona za jednu TV stanicu.

Ova izjava ne cudi jer je Radovićka ranije pljuvala narodnjake.

Inače, obe često pozivaju na Sveto prićešće i preko društvenih mreza, a neretko ulaze i u konflikt sa pratiocima koji se ne slazu sa njima.

https://www.instagram.com/p/CUF8mxdtReJ/

„Seka, Aleksandra, ali odnedavno i Milan Stanković, žive u nekom drugom svetu. Idu na liturgije obilaze manastire, poste, ćitaju akatiste… Bas su se udubili u materiju,“ navodi izvor Sveta.

“ Milan je u odnosu na njih dve još nov u tome, ali bas je zagrizao. Nije ni čudo što se druže između sebe, drugim ljudima su čudne te njihove teme i organičenja“, kaze Milanov drug.

POSLEDNJE VESTI