Da li je u opasnosti?! Seka Aleksić na Kosovu obilazi manastire

Kada kreće nova sezona Survivora?

Prijavi se na newsletter i saznaj među prvima.

Folk zvezda Seka Aleksić poznata je kao velika vernica. Međutim, niko nije ni slutio da njena vera ide dotle da bi zbog nje dovela život u opasnost.

Naime, pevačica je u društvu svog art direktora Stanislava Zakića otputovala na Kosovo i Metohiju, gde zajedno posećuju srpske svetinje. A, oboje su na svojim Instagram profilima objavili emotivne fotografije iz manastira Gračanica.

Pored toga Seka Aleksić na Kosovu je posetila i nekoliko srspkih porodica. Iako pevačica nije govorila o tome, verujemo da je ugroženima odnela humanitarnu pomoć, jer je poznato da često pomaže siromašnima i bolesnima.

Pored toga što situacija na Kosovu uopšte nije bezbedna, Seka je rizikovala život kako bi pred najveći hrišćanski praznik obišla pravoslavne svetinje u srpskoj pokrajini. Ona se tamo moli, kako za zdravlje svoje porodice, tako i za mir na Kosovu.

Poslednjih godina srpska estradna zvezda redovno obilazi manastire u Srbiji, Hercegovini, Crnoj Gori i Kosovu. Na ovim svetim mestima naučila je mnogo toga i pronašla mir.

“Svi manastiri su jednako lepi, bez obzira na veličinu i stanje u kom se nalaze. Meni je nekako najdraži onaj u kom sam se davno krstila – Đipša manastir na Fruškoj Gori. Kasnije sam pronašla svog duhovnika u manastiru Kuveždin i tamo odlazim najčešće. Na žalost, nisam imala čast da upoznam našeg velikog duhovnika oca Tadeja, ali sam imala priliku da odem na njegov grob u manastir Vitovnica, tamo je neverovatan mir i blagodat! Tu mi je jako lepo, tu se osećam posebno. Ako imaju ljudi priliku evo moje preporuke neka odu, neka se pomole…” rekla je ona svojevremeno.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI