Search
Close this search box.

Šta svekrva Seke Aleksić kaže o njoj?

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Za Seku Aleksić se može reći da je veoma srećna žena. Pored uspešne karijere, pevačica ima i idiličan brak sa suprugom Veljkom Piljikićem, sa kojim je dobila sinove Jakova i Jovana.

Međutim, ni to nije sve, pored uspešnog braka, Seka uspeva i da već godinama održi idilične odnose sa Veljkovom porodicom, koja ju je prihvatila kao ćerku, o čemu je pevačica jednom prilikom i govorila.

„Veljkova majka i ja smo kao drugarice. Razmišljamo na vrlo sličan način i delimo iste vrednosti. Naš odnos je pun poštovanja i ljubavi, pa mi je teško da zamislim kako bi bilo da je drugačije. Mislim da je stereotip da se snajke i svekrve ne slažu,“ rekla je Seka za domaće medije i dodala:

„Naše porodice se okupljaju za sve praznike, ali i kad god nam vreme i situacija to dozvole. Koristimo svaki trenutak da budemo svi zajedno, pogotovo sada kada se manje radi. Porodica je svetinja i nikada se ne sme zapostaviti!“

A, da sve nije samo farsa, govori i naš izvor blizak Veljkovim roditeljima.

https://www.instagram.com/p/CZRuj3Vt5eL/

„Seka se odlično slaže sa Veljkovom porodicom, kao i sa svim njegovim prijateljima. Ne dalaze baš prečesto u Negotin, ali dolaze, a tada im se svi veoma obraduju. Pevačica je privatno sasvim normalna, opuštena, pa su je od samog početka svi veoma zavoleli. Kad dođu izlaze sa Veljkovim drugarima i kumovima i baš se vidi da uživaju kada dođu. Baš su bili pre nekoliko dana,“ rekao je izvor.

Sudeći i po fotografijama koje Seka objavljuje na svom Instagram profilu, moglo bi se reći da je pevačica odlično prihvaćena u Negotinu, te da je i svekrva i svi Veljkovi dočekuju veoma srdačno. To pokazuje i buket cveća, koji ju je dočekao kada je pre nekoliko dana stigla u rodni grad svog muža.

POSLEDNJE VESTI