Majka sa kojom ne razgovara prozvala Ariel Winter zbog provokativnih fotki

Majka prozvala glumicu zbog golotinje (foto: Instagram.com/arielwinter)

Mlada glumica Ariel Winter privlači poslednjih godina mnogo pažnje svojim veoma izazovnim fotografijama koje redovno objavljuje na društvenim mrežama. Mnogi su zvezdu Moderne porodice kritikovali zbog toga, a među onima koji su je javno prozvali, našla i njena majka, Chrystal Workman.

Kao što je ranije poznato, Ariel je u maju 2015. godine zvanično prekinula svaki kontakt sa majkom, koju je optužila za psihičko i fizičko zlostavljanje. Međutim, Workmanova je imala šta da kaže o ponašanju 19-godišnje ćerke na društvenim mrežama. “Ona mora da odraste. Poručila bih joj da počne prikladno da se oblači, i bude prelepa osoba kakva jeste. Rastužuje me to što oseća potrebu da mora da se razgoliti, a to zaista nije potrebno. Ariel je pametna, lepa i talentovana. Ona je prava glumica. Ne mora da radi ovo. Ona je prelepa i obučena”, poručila je Chrystal u intervjuu za In Touch.

Ariel odgovrila ‘toksičnoj’ majci (foto: Instagram.com/arielwinter)

Neželjeni savet otuđene majke glumicu je prilično iznervirao te je na Twitteru oštro odgovorila rečima: “Tužno je to što konstantno lažeš. Takođe, kako to da biraš da sa mnom razgovaraš samo preko medija? Sasvim sam ok. Toksično”, napisala je Ariel.

Izjava Workmanove o ćerkinoj golotinji mnoge je iznenadila jer je Ariel ranije navela da je majka tokom karijere pokušala da je ‘seksualizuje’.

Čine se da se njih dve neće pomiri u skorije vreme.

Povezane vesti

Back to Top