Majkl Lohan (opet) spašava Linzi!

Linzi Lohan je potrebna pomoć. To smatra i njen otac, Majkl Lohan, koji je na jedan veoma neobičan način izrazio brigu prema svojoj mezimici.

Nije se obratio njoj lično, već je organizovao konferenciju za štampu gde je glumio preuzeo ulogu ucveljenog oca i za posrnulost mlade glumice okrivio njene prijatelje i loše okruženje.

„Njeni prijatelji znaju da Linzi nije dobro, zovu me noću i žale se na njeno ponašanje. Ja ne želim da moja ćerka bude samo broj u nekoj statistici…“, izjavio je brižni otac i dodao kako će Lindzi sigurno umreti ako drastično ne promeni stil svog života, i kako novinari već pišu nekrologe o njoj.

Mnogi su napali Majkla kako koristi ćerkinu tragediju da se dokopa medijske pažnje i slave, i kako održavanje bizarne pres-konferencije nikako ne može pomoći Lindzi da raskrsti sa narkoticima.

Dragi tatica ipak kaže kako posebne okolnosti zahtevaju posebne mere, i kako mu ćerka ne odgovara na pozive i poruke, što za Majkla i Linzi nije novost.

„Poslednji put me je zvala prošle nedelje, kada je upala u kaktus. Želela je da pošaljem obezbeđenje da je izvuku“, rekao je Majkl i pripretio da ako Linzi neće da se primiri milom, onda će silom.

„Moji advokati i ja imamo načina da nateramo Linzi da se smiri. Njoj je sada potrebna terapija odvikavanja od narkotika i mirno mesto gde može da odmori“, zaključio je nesrećni otac.

Hvala Bojani. ;)

Povezane vesti

Back to Top