Mama June otišla na operaciju uklanjanja viška kože, pa se pokajala

Kada kreće nova sezona Survivora?

Prijavi se na newsletter i saznaj među prvima.

Rijaliti zvezda je pod velikim stresom (foto: Screenshot)

Drastični gubitak kilograma naterao je Mamu June da se podvrgne operaciji uklanjanja viška kože, ali nije sve ispalo onako kako je planirala.

U nedavno prikazanoj epizodi videli smo najpre da je rijaliti zvezda otkazala operaciju na stomaku i grudima zbog toga što nije dostigla težinu od 86 kilograma, koju je naložio lekar, ali taj potez je možda bio i presudan kako bi prestala da se toliko opterećuje mršavljenjem i stresira oko ishrane.

Napo**o radi kako bi skinula višak kilograma (foto: Screenshot)

Zbog toga su je ćerke Honey Boo Boo i Pumpkin u epizodi emitovanoj u petak naterale da prestane da sebe dovodi do ivice izdržljuvosti i obećale da će joj pomoći da za nekoliko nedelja izgubi neophodnu kilažu i ponovo zakaže operaciju. „Mi ćemo biti kao grudnjak. Pomoći ćemo joj kada počne da visi i učinićemo da izgleda što je bolje moguće“, rekla je Pumpkin o majci.

Međutim, i pored vežbanja i svih napora, Mama June nije mogla da se odrekne brze hrane i slatkiša, i kada je Honey pronašla njene sakrivene zalihe, potražila je pomoć grupe za podršku gojaznim osobama.

Doktor obeležava kožu koju treba ukloniti (foto: Screenshot)
Doktor obeležava kožu koju treba ukloniti (foto: Screenshot)

Operacija uklanjanja viška kože kojoj se na kraju podvrgla, nije ispala onako kako je Mama June očekivala. „Izgledam kao Frankenštajn i mrzim što sam uradila ovo“, rekla je ona doktoru koji je uklonio njene zavoje. „Sada ne mogu ni da zamislim da se podvrgnem novoj operaciji“, priznaje rijaliti zvezda.

Bila je veoma razočarana posle operacije (foto: Screenshot)
Bila je veoma razočarana posle operacije (foto: Screenshot)

Očekuje je uklanjanja podbratka i viška kože na rukama, ali čini se da je pod velikim pritiskom, te ostaje da vidimo da li će uspeti da prebrodi ovu krizu i ostvari svoju nameru u rijalitiju From Not to Hot.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI