Mama June zapanjila novom figurom: Oslabila 90 kilograma!

Neverovatna transformacija (foto: people)

Kada kreće nova sezona Survivora?

Prijavi se na newsletter i saznaj među prvima.

Neverovatna transformacija (foto: people) June Shannon, poznatija kao Mama June, majka Alane ‘Honey Boo Boo’, zapanjila je javnost pokazavši novu figuru nakon što je oslabila neverovatnih 90 kilograma.
Rijaliti zvezdu su na proleće 2016. kamere pratile u stopu, kada je počela svoj program za mršavljenje koji je obuhvatao specijalnu dijetu, intenzivne treninge i višestruke operacije. Svoju novu figuru June je ekskluzivno prikazala u finalu rijalitija From Not to Hot. Tridesetsedmogodišnja rijaliti zvezda je, usled početka snimanja njenog putovanja ka gubitku kilograma, bila isključivo u svom domu, obzirom da je njen menadžer želeo da izbegne fotografe jer je postigao dogovor da njenu novu figuru premijerno objavi People. Ovako nije nikada izgledala (foto: AOL) June, koja je svojevremeno dostizala kilažu i do 208 kilograma, na samom početku programa je imala 159, a sada je spala na neverovatnih 60 kilograma. Gledaoci su imali priliku da vide samohranu majku kako dajte 75 000 dolara za operaciju smanjenja želuca, rekonstrukciju grudi, i uklanjanje viška kože. June, koja je pored toga stavila i navlake na zubima, pojavila se u The Wendy William’s Show-u, gde je razgovarala o njenoj transformaciji. „Sve ovo sam planirala pre nego što su kamere ušle u priču. Operacije su već bile zakazane i nisam htela ništa da menjam. Ako sam uradila ovo zbog šoua i novca, kao što mnogi misle, zašto bih sve sama finansirala?“ rekla je rijaliti zvezda.

2 Responses

  1. Imamo problem. Generalno svi znamo da se ovdje ulazi samo da bismo pisali i čitali komentare. Samim tim je trebao staviti da se komentari odmah vide, po samom ulazu utekst, kao nekada , samo se skrola ispod texta. A ovako moramo da klikamo , dok dodjemo do komentara…ali ok.

  2. Hvala na komentaru, potrudićemo se da ispravimo to prilikom narednog ažuriranja. Do tada, u gornjem desnom uglu kliknete na komentare i odmah dođete do istih na kraju teksta. Pozdrav, Tracara.com

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI