Marija Karan se udaje?

Marija-Karan4
Vreme za brak?

Kako piše dnevni list Informer, glumica Marija Karan se udaje za jednog američkog producenta!

Lepotica koja je pokušala da pokrene svoju glačku karijeru u Holivudu uskoro bi mogla da stane na ludi kamen. Njen izabranik je prema pomenutom izvoru američki producent čije ime nije otkriveno, a sa kojim je u vezi već nekoliko meseci.

Šuška se da bi venčanje moglo da bude održano u Marijinom rodnom gradu, Beogradu u jednom poznatom restoranu. Lepa Marija kao i obično kada se radi o njenom privatnom životu nije želela da komentariše ove navode.

foto: Maxim / izvor

Total
0
Shares
11 comments
  1. Meni je ova gora od aktuelnih starleta, pravi se kao nevinasce a najgora je. Nabacivala se Milanu bakarnom jos kad je bio u braku i to mu je sedala u krilo simulirala na bludne radnje ne bi li se on primio seljancica samo je gledala kome ce da se uvali. Ove starlete bar znamo da su radnice najstarijeg zanata a ova se pokriva kao nekom glumom ahahahahahahha samo ne znam gde je glumila? Noja u Strahinjica Bana! Cim prodju dobra kola njen vrat skoci da vidi ko vozi je bi li ga uhvatila strasno!

  2. Mario svaka ti cast, rekao si sve! Samo jos nesto da dodam, ona je toliko jedna antipaticna devojka i bez trunka harizme, tako da mi je apsolutno jasno zasto nije uspela kao glumica za to morate da imate harizmu, sa tim se rodis bez obzira na lepotu… Imate nasu poznatu glumicu Bojanu Novakovic, ona je daleko bolja od nje i zaigrala je u mnogo vise holivudskih filmova. Ona je vise za ponos, mada verujem da vam takva nije interesantna -.-

  3. Čemu ovako negativni komentari o njoj? Idem u školu u koju je ona nekada išla, svi profesori je hvale kako je bila dobar učenik, ali i dobar prijatelj, svima je pomagala i žrtvovala se za druge.

  4. e ako znam… istina je da ljudi pumpaju price i blate celebritije, ali ipak sa njom nesto bas smrdi…

  5. Da njena udaja za ,,Americko producenta,, nije samo odskocna daska za njen uspeh u Holivudu?!

  6. Mario REKAO SVE.Klasicna sponzorusa,ceo grad zna da je u Holivudu isla iz ruke u ruku,sa jahte na jahtu,jah(t)acica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Michael Schumacher se budi iz kome?

Next Article

David Beckham na novim seksi fotkama za H&M

Related Posts