Marija Karan u filmu o Tesli

Marija glumi u filmu o Nikoi Tesli
Marija glumi u filmu o Nikoli Tesli

 

Glumica Marija Karan pojaviće se u filmu o srpskom naučniku Nikoli Tesli, zajedno sa domaćim glumcima Brankom Tomovićem, Mirjanom Karanović i Hristinom Popović.

“Jedva čekam da počnem da snimam film o našem najistaknutjem naučniku”, izjavila je Marija, koja će svoje scene snimati u Srbiji, sa dijalozima na srpskom jeziku. “Michael Anton je napisao scenario koji je autentičan i iskren. Dopada mi se što je imao potrebu da razume važnost Teslinog porekla, kao imigranta u Americi koji je uprkos svim problemima ostao svoj i tvrdoglavo uporan. Ovo nije tipičan američki film.” Marija, koja se proslavila ulogom Maje u hit seriji Ljubav, navika i panika, u filmu Tesla tumači lik Brake.

“U svom istraživanju o Tesli otkrio sam da je kod njega postojao veliki sukob kad je reč i braku ili romantičnim odnosima uopšte”, izjavio je režiser ovog ostvarenja Michael Anton. “Smatrao je da takvi odnosi predstavljaju veliku smetnju koja pred pronalazača postavlja prepreke ostvarivanju njegovog najvišeg potencijala. Bez obzira na to, njegov izgled i slava činili su ga predmetom interesovanja brojnih žena, ali izgleda da on nikada nije promenio svoj stav.”

Inače, lik koji tumači Karanova je izmišljen.

Redakcija Tracara.com
Foto: Blic.rs

Povezane vesti

Back to Top