Marija Šerifović: Molim vas, zabranite me u svim novinama!

U Americi pokušava da ostane trudna? (foto: Facebook)

17:38 Nakon vesti da se u SAD-u podvrgla veštačkoj oplodnji, Marija se oglasila na svom Facebook nalogu zamolivši novinare u Srbiji da je zabrane i da o njoj više nikada ne izađe ni jedno slovo, kako u dnevnim, tako i u nedeljnim novinama.

“Pa dobro, koji vam je više ku*ac?! Niti imam P vizu, niti sam u Americi zbog veštačke oplodnje. Ujedno jel mogu sve dnevne i nedeljne novine u Srbiji da mi učine uslugu??? Da više nikada jedno jedino slovo o meni ne napišu!!! Ja želim da me zabranite (ili kako god to već nazvali) u svim novinama i da o meni više ne pišete nikada ništa. NIKADA! NIŠTA! Evo ja vas molim… Molim vas zabranite me pod hitno! Unapred zahvalna, Marija Šerifović”, napisala je Marija.

10: 36 Pop zvezda Marija Šerifović pre tri meseca otišla je iz Beograda u Ameriku s namerom da osvoji muzički svet, ali i da se, kako se spekuliše, podvrgne vantelesnoj oplodnji.

Naime, pevačica, koja je javno priznala da je naklonjena istom polu, često je isticala da će nakon tridesete posetiti banku sperme, a kako se njen jubilarni rođendan navršava 14. novembra, ona bi uskoro mogla da se ostvari u najvažnijoj životnoj ulozi.

“Marija već tri meseca živi u Los Anđelesu, gde je stekla vizu P, koju dobijaju umetnici sa ozbiljnom reputacijom. Ona planira da poseti banku sperme kako bi putem veštačke oplodnje ostala u drugom stanju”, otkriva za Kurir izvor blizak pevačici.

“Nadam se da će se to desiti posle mog tridesetog rođendana. Kod mene se sve dešava planski, pa ni po pitanju potomstva neću napraviti izuzetak. Otići ću u banku sperme, izabrati dobrog oca, ako je moguće nekog Španca, intelektualca sa sklonošću za muziku. Želja mi je da dobijem malog Luku ili Maksimilijana. Kad se trudnoća desi tom metodom, često znaju da budu i dvojke, trojke, četvorke”, rekla je svojevremeno Šerifovićeva.

Redakcija Tracara.com

Povezane vesti