Search
Close this search box.

Marijana VB: Sve bih uradila ponovo, ništa sebi ne zameram!

Marijana Čvrljak, ubedljivo najkontroverznija učesnica četvrte sezone Velikog brata, sinoć je postala bogatija za 104.700 evra! I dok mnogi komentrišu kako joj se seks i više nego isplatio, Marijana kaže da je Nemeš razočarao, da je svesna da je javno osramotila muža i porodicu, ali da ne misli da je to greh!
„Nismo se sreli Nemeš i ja posle mog izlaska. Ne osećam se nikako, razočarana sam! On je sam odlučio o nama, ja sam htela da se borim, ali za borbu je potrebno dvoje. Sve do ove njegove predstave večeras, htela sam da budemo u vezi kad izađem“, rekla je Marijana, a na Nemeševu opasku od sinoć da je njena ljubav prema njemu bila samo dobra gluma, kaže: „Tužno je ako stvarno tako misli! Ja sam mu rekla iskreno da se ništa nije dogodilo.“ Domaćica iz Šibenika kaže da je svesna šta je uradila svom mužu, porodici i prijateljima, ali se brani rečima da je samo želela da bude srećna!
„Svog muža sam javno osramotila i prevarila, i sve ljude koji su bili prisutni na mom venčanju u crkvi. Zaljubila sam se u drugog muškarca, a u braku sam. Ne mislim da je to greh, jer mislim da svako treba da se ponaša onako kako oseća. Ne opravdavam svoje postupke, ali verujem u ljubav, i kada sam se udala verovala sam u ljubav. Ja sam sve radila iskreno, ali mi je žao što sam povredila ljude koji su mi bili najbitniji u životu! Samo sam htela da budem srećna.“ Iako je tokom boravka u kući dobila informaciju da je se porodica odrekla, Marijanu je po izlasku sačekao otac, koji joj je pružio podršku. „Imala sam veliki strah od toga ko će me sačekati kada sam izašla! Sačekao me je tata i uz mene je! On mene voli, ništa mi nije zamerio, i razume me. Ja sam majka i ljubav prema svojoj ćerki ne mogu opisati i podržala bi je u svakoj njenoj odluci, i gluposti. Razumem tatine izjave u afektu, ljudi smo, i grešimo svi. Čula sam se sa porodicom, sve je super, sve je pozitivno, jedva čekam da ih vidim. Ne zameram sebi ništa, uradila bih sve isto ponovo kada bih ušla, osim razbijanja po kući, jer nisam takva osoba i to bih jedino promenila.“ Foto i izvor: Svet.rs

POSLEDNJE VESTI