in

Marijani iz „Velikog brata“ muž uzima pola nagrade?!

Pobednica regionalnog Velikog brata svog supruga možda počasti polovinom nagrade od 104.700 evra, iako je on podneo zahtev za razvod braka. Naime, kako je Ivan Čvrljak još uvek zakoniti Marijanin suprug ona bi trebalo da nagradu podeli na ravne časti.

„U bračnu imovinu ne ulaze jedino nasledstvo, pokloni i autorska dela. Ako je, primera radi, jedan od supružnika slikar, nakon razvoda njegova dela pripadaju samo njemu. Ali, ako je prodao sliku i dobio za nju novac, novac se deli“, preneli su hrvatski mediji izjavu dr Irena Majstorović s katedre za roditeljsko pravo zagrebačkog Pravnog fakulteta. Međutim, olakšavajuća okolnost za Marijanu biće ta ako sud donese odluku da njihov brak nije funkcionisao mnogo pre pokretanja zahteva za razvod braka – tada neće morati da deli nagradu.

Inače, voditeljka regionalnog VB Antonija Blaće kaže da je to što je Nemeš javno ostavio Marijanu doprinelo njenoj pobedi.

„Iznenadila sam se što je Marijana pobedila. Kad sam videla da su joj neki stanari mučki okrenuli leđa, baš mi je drago što je pobedila. Žena je zbog Nemeša prokockala svoj život, a on je dopustio da mu svi napune uši protiv nje. Time što su joj okrenuli leđa, na kraju su joj stanari učinili uslugu. I to što ju je Nemeš šutnuo pomoglo joj je da pobedi“, rekla je Antonija.

Izvor: Alo.rs