Search
Close this search box.

Marina Tucaković se oglasila fotografijom, prvom u nekoliko meseci

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Kada je 7. februara tekuće godine Marini Tucaković saopšteno da je kuglica koju je napipala u predelu grudi zapravo maligni tumor dojke, njenu brigu su podelili brojni prijatelji u svetu muzičkog šou-biznisa budući da je izgradila jake veze sa pevačima kojima je doprinela da im karijere budu to što danas jesu.

Marina je nakon toga operisana u Beogradu, da bi zatim pristupila tromesečnoj imunoterapiji u Nemačkoj.

„Trenutno se osećam dobro. Na odmoru sam. Ne mogu još u potpunosti da budem dobro, treba da prođe vreme lečenja, još primam terapiju i svašta nešto. Do potpunog oporavka proći će još mnogo vremena,“ otkrila je nedavno Tucakovićeva i dodala da su rezultati ove terapije vidljivi tek nakon tri meseca, tako da to vreme provodi u Vojvodini, kako bi u potpunom miru odmarala daleko od prestoničke vreve.

Kako bi malo umirila brigu svima onima koji su zabrinuti za njeno zdravstveno stanje, ona je objavila fotografiju na kojoj je moguće primetiti da je vidno izgubila na kilaži, ali prepoznatljivi osmeh ne skida sa lica.

„Najvažnije je verovati. I kad je najgore, ti od sebe daj najbolje!,“ poslala je, u svom maniru, snažnu poruku Marina. (Svet)

POSLEDNJE VESTI