Search
Close this search box.

Marko Jarić doputovao u Beograd: venčanje uskoro?

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Marko Jarić na Serbia Open-u

Marko Jarić, košarkaš Memfis Grizlija, doputovao je u Beograd i već u sredu uveče su ga reporteri Blica uhvatili na teniskom meču između Novaka Đokovića i Janka Tipsarevića, koji se održava u sklopu ATP turnira Srbija Opena. Marko je došao bez svoje prelepe supruge Adrijane Lime, ali kako saznaju iz Blica, postoji mogućnost da je Marko došao u Beograd kako bi pronašao idealno mesto za njihovo drugo venčanje. Prvi put su se venčali 14. februara, na Dan zaljubljenih u Džekson Holu u američkoj državi Vajoming, nakon čega su izjavili da će napraviti i dve svadbe u Srbiji i Brazilu.

Planiramo da napravimo dva skromna venčanja. Jedno u Srbiji, drugo u Brazilu. Na takav scenario smo se odlučili pošto mnogim članovima naših porodica ne bi bilo zgodno da putuju s jednog kraja sveta na drugi. Napravićemo male proslave u obe zemlje kako bi svi bili srećni. Adrijana jedva čeka da dođe u Beograd i ove godine će sigurno posetiti moj rodni grad. Nismo još precizirali kada će to biti. Sve zavisi od naših brojnih obaveza“ – rekao je Marko.

Marko Jarić i Adriana Lima

To izgleda znači da možemo uskoro da očekujemo da prelepa manekenka poseti našu zemlju. Volela bih baš da je vidim kako šeta Knez Mihajlovom. :)

Izvor: Blic

POSLEDNJE VESTI