Marko Jarić doputovao u Beograd: venčanje uskoro?

Marko Jarić na Serbia Open-u

Marko Jarić, košarkaš Memfis Grizlija, doputovao je u Beograd i već u sredu uveče su ga reporteri Blica uhvatili na teniskom meču između Novaka Đokovića i Janka Tipsarevića, koji se održava u sklopu ATP turnira Srbija Opena. Marko je došao bez svoje prelepe supruge Adrijane Lime, ali kako saznaju iz Blica, postoji mogućnost da je Marko došao u Beograd kako bi pronašao idealno mesto za njihovo drugo venčanje. Prvi put su se venčali 14. februara, na Dan zaljubljenih u Džekson Holu u američkoj državi Vajoming, nakon čega su izjavili da će napraviti i dve svadbe u Srbiji i Brazilu. „Planiramo da napravimo dva skromna venčanja. Jedno u Srbiji, drugo u Brazilu. Na takav scenario smo se odlučili pošto mnogim članovima naših porodica ne bi bilo zgodno da putuju s jednog kraja sveta na drugi. Napravićemo male proslave u obe zemlje kako bi svi bili srećni. Adrijana jedva čeka da dođe u Beograd i ove godine će sigurno posetiti moj rodni grad. Nismo još precizirali kada će to biti. Sve zavisi od naših brojnih obaveza“ – rekao je Marko.

Marko Jarić i Adriana Lima

To izgleda znači da možemo uskoro da očekujemo da prelepa manekenka poseti našu zemlju. Volela bih baš da je vidim kako šeta Knez Mihajlovom. :) Izvor: Blic

14 Responses

  1. SVAKA CAST MARKO PRELEP PAR!A STO JE NAJJACE AKO JOJ TI ODUZMES NEVINOST!

  2. oDUZETA JE NJOJ ODAVNO NEVINOST HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA

    NAJBOLJE BI BILO DA JE ČEKALA DA TO MARKO URADI JHAHAHAHAHAHHHAHAHAHAHAHHAHA

  3. Koliko ste glupi.Samo to vas zanima,da li je nevina ili nije.Pa to je njena stvar.Stvarno nemate pametnija posla u životu,nego da komentarišete svakakve gluposti.Pa i da je nevina,šta to ima veze.Brigajte se više za sebe,biće vam lepše u životu.

  4. JEL ZNA NEKO NEŠTO O TRAČU KOJI JE NEDAVNO KRUŽIO KAKO JE MARKO UHVAĆEN NA SPLAVU SA NEKOM FATIMOM?

  5. Kako je ruzan!!! kakav mu je nos iz profila!!!! ali ima pare i boli ga uvo, upecao sponzorusu.

  6. E, a kako su se nekad sve ovde palile na njega kada je Juga bila prvak sveta u kosarci (2002. bese?) ..mada meni ni tada nije bilo jasno zbog cega.. A jes’ poruznio nekako od tada..

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI