Search
Close this search box.

Matambo osvaja imunitet, Kristina i Ava se tukle!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Žare novi pobednik Ostrva odbačenih, a u savezu je s Jelenom, Kristina ponovo u tuči: ovaj put sa Avom a Matambo osvojio imunitet, 10 jaja, masku i peraja!

Vodi me sa sobom ako pobediš!,“ kaže Stanija Žaretu pre borbe na Ostrvu odbačenih. Kao da je naslutila s kim bi mogla da napravi savez, jer je upravo Makedonac pobedio nju i Radovana u igri sa toboganom i lopticama, gde su najvažniji bili koncentracija I koordinacija. Međutim, iako je pokušala da pre igre odobrovolji Žareta, njihova netrpeljivost još je jača posle njenog poraza.

Stanija je veoma tužna jer je izgubila šansu za ulazak u ujedninjeno pleme i ponovo za svoje poraze krivi druge, pa tako kaže da je dekoncentrisalo to što joj je Berber rekao da će je pustiti da pobedi. Radovan kaže da je Žare to rekao u šali I da je sve deo taktike koju Stanija nije razumela. Istorija se ponavlja, pa kao što je izgubila kompas u Boruki kada je pleme počelo da gubi, tako joj I sad posle druge eliminacije sve još više smeta, pa pravi savez sa Mijom, sa kojom kaže priča o svemu. A najviše o Jeleni i Žaretu koji su postali tim za sebe i koje sad zovu “novi ljubavni par”!

Boruka i Matambo dobijaju poruke za novu igru, a odluke su na poglavicama. Ava i Sebastian moraju da biraju da li će žrtvovati najvrednije stvari u plemenu u sledećoj borbi. Ako dožive poraz gube masku i peraja, odnosno Koko Šanel. Ava na glas razmišlja i veća veoma dugo, veoma je nervozna jer odluka mora biti njena i na kraju prihvata uslove. Sebastian vrlo brzo rešava da žrtvuje koku za 10 jaja. Nova igra, košarka u vodi, ponovo pobednicima donosi plemenski imunitet, a Andrija saopštava da će jedna od nagrada za pobednika biti i ono što je drugo pleme žrtvovalo.

Košarka se igrala do 3 dobijena poena, a Sebastian je veoma brzo postigao prvi koš za Matambo. U drugoj ekipi bili su Ognjen i Kristina protiv Ave i Marka. Žene su od početka vodile pravi rat u vodi! Hrvatica je Novosađansku prvo maltene davila, Kris joj je uzvratila istom merom, a Ava joj je pokušala skinuti donji deo kupaćeg.

„Ava, nemoj za vrat da je hvataš!“ vikao je Andrija, ali niih dve nisu puštale jedna drugu. Ava je za kupaći uhvatila I Ognjena, a on je grubo uzvatio udarcem po površini vode. U međuvremenu je hrvatska starleta ostala bez gornjeg dela kupaćeg koji se pomerio u žaru borbe s Kristinom i takva je ostala do kraja igre! I visoki rukometaš imao je problema s Markom koji se kao pijavica zakačio za njega, ali Ogi je upseo da postigne drugi koš za ljubičaste.

Treći odlučujući poen za Boruku dao je Nikola, pa su ljubičasti otišli u kamp sa imunitetom, a tamo su ih čekali jaja, maska i peraja. Prethodno su po Tajni imunitet poslali Milana

POSLEDNJE VESTI