in ,

Maya Berović novim albumom zapalila internet: Milioni za 24 sata


Foto: Promo

Maja Berović je u četvrtak objavila svoj novi album „Intime“, koji je za samo dvadeset četiri sata sakupio više miliona pregleda na youtubu.

Maja je publici predstavila deset novih pesama i isto toliko spotova, a za svega 24 sata one su na video platformi pregledane preko devet miliona puta.

Pevačica je sa “dobrom promocijom” nastavila i tokom vikenda, te sada pesme “Honey”, “Intime”, “Verna kao pas”, “Niko kao on”, “Bonbon”, “Kunem se u nas”, “Lalala” i “Niko ne zna”, ponaosob imaju više od milion i po pregleda.

Foto: Promo

“Izašao je album na kome smo radili godinu i po dana. Uložili smo mnogo truda, mnogo energije i vidim da su reakcije publike više nego odlične. To mi diže adrenalin i čini me srećnom. Nisam spavala 24 sata, ali imam osećaj da bih mogla još toliko,“ kaže Maja.

„Radili smo godinu i po dana, prošli smo od Dominikanske Republike do Nemačke. Spotove smo krenuli da realizujemo još prošle godine. Koronavirus nas je toliko usporio i otežao nam neke stvari, ali imali smo jaku želju da uspemo u tome i čak ni korona nije uspela da nas poremeti”, rekla je Maja nedavno za Nova.rs.

Preslušajte ceo album Intime u nastavku.