Mia Borisavljević uživala na Tajlandu

Pevačica i bivša ukućanka VIP Velikog brata, Mia Borisavljević odlučila je da malo odmori, a ovoga puta za destinaciju izabrala je egzotični Tajland.

Evo šta Mia o svom putovanju kaže za Press:

“Put jeste dalek i ja sam imala samo 10 slobodnih dana, ali verujte da se isplatilo jer je Tajland raj na zemlji! Bile smo smeštene na prelepom ostrvu u hotelu „Impijana” koji se nalazi na samoj obali mora. Budila sam se rano i koristila svaki momenat da boravim na prelepim plažama, u lokalnim restoranima i kafićima!”

“Probala sam razne specijalitete, ali sam definitivno jela najukusniji ananas na svetu! Ljudi tamo žive jako teško, ali ono što je dobro, jeste njihov entuzijazam i osmeh koji ne skidaju sa lica. Tajland je poznat po noćnom životu i ludom provodu, muškarci imaju živahan temperament, a žene su veoma razuzdane” – navodi Mia koja je jedno veče prisustvovala glavnoj atrakciji na Tajlandu – kabare šouu transvestita!

“Susret sa njima bio je fascinantan. Verujte, da nisam znala gde idem, pomislila bih da se radi o pravim ženama. Imaju sjajne kostime, perfektnu šminku, a nastupi su u skladu sa svetskim trendovima” – rekla je kroz osmeh Mia.

izvor: Pressonline.rs

PRIJAVI SE ZA NEWSLETTER

POSLEDNJE VESTI