Milena Ražnatović i Srđan Timarov voditelji Beovizije!

Glumci Milena Ražnatović i Srđan Timarov će biti voditelji našeg nacionalnog takmičenja za predstavnika na pesmi Evrovizije. Za sada nije sigurno da li će se „veteranka“ u vođenju ovakvih takmičenja, novinarka Jutarnjeg programa RTS-a Jovana Janković naći na Beoviziji kao jedan od voditelja ili ne. Neke novine pišu da će se pojaviti kao domaćica ovog takmičenja, a neke opet tvrde da je lepa Jovana ponudu ipak odbila.
Sve u svemu, lepo je da za promenu gledamo stvarno zgodne, talentovane i šarmantne osobe kako vode jedan ovako veliki event u našoj zemlji. Navijam za par Milena i Srđan, jer mislim da je to pun pogodak! A kako se vama čini ta ideja?

8 Responses

  1. Bravo za odabir ovo dvoje ljudi. Odlican izbor nakon Bode Ninkovica koji je pokusavao da bude smesan. Srdjan i Milena nisu ni najmanje nepoznati, posebno ne pozorisnoj publici. Timarov je covek koji iza sebe ima preko 50 predstava i gomilu nagrada ukljucujuci i Sterijinu nagradu za najboljeg glumca. Oni koji samo gledaju televiziju ne mogu ni da znaju za njih dvoje. Nadam se da se ova odluka nece promeniti, a publici ce, nakon sto ih vidi i cuje kako pevaju i govore, biti jasno sto su izabrani.

  2. Šta fali televiziji. Ja gledam samo televiziju pa opet znam ko su oni.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI