Search
Close this search box.

Miley Cyrus i Selena Gomez razmenile poruke ljubavi nakon sećanja na zajednički nastup

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Par dana nakon Osmog marta – internacionalnog dana žena, Miley Cyrus je na svojim društvenim mrežama objavljivala fotografije iz prošlosti, prisećajući se na lepe momente koje je provela sa svojim prijateljicama i koleginicama iz muzičke industrije.

Tako su se na njenom tviter nalogu našle fotografije od pre par godina, na kojima je zvezda sa Taylor Swift, Arianom Grande, Demi Lovato itd. Ipak, jedan poseban video koji je fanovima zapao za oko bio je onaj na kome Miley nastupa zajedno sa Selenom Gomez i peva svoju hit pesmu 7 Things. 

U vreme kada je pesma izašla, mediji su spekulisali da je zapravo prozivka Nicka Jonasa, tadašnjeg dečka Miley Cyrus koji se takođe zabavljao i sa Selenom Gomez. Njihov tadašnji zajednički nastup izazvao je puno naslovnih strana i uništio glasine o tome da se ove dve , tada tinejdžerke, svađaju oko dečka u koga su obe bile zaljubljene.

https://www.instagram.com/p/Bu39mMjBEOP/?utm_source=ig_embed

Od tog skandala, činilo se da prijateljstvo dveju pevačica više nikada neće biti isto, obzirom da je njihov odnos zahladneo i da godinama nisu viđane zajedno u javnosti.

Međutim, deset godina kasnije, izgleda da se to prijateljstvo ponovo rasplamsava. Nakon što je Miley objavila famozni video iz prošlosti, Selena Gomez je nedugo zatim komentarisala objavu napisavši „bile smo takve bebe“ i dodala emoži roze srca.

U „vagon podrške“ uskočile su i Demi Lovato i Ariana Grandekoje su takođe komentarisale ovu objavu. Fanovi komentarišu da je ovo pravi primer „međusobne podrške žena“ i da su ponosni na svoje idole koji su uspeli da prevaziđu nesuglasice iz prošlosti.

POSLEDNJE VESTI