Milica Dabović ponovo isprozivala Soraju

(foto:instagram.com/milicamrvica)

Bivša reprezentativka Milica Dabović sasvim je sigurna da je njen dečko Simon Šilkić neće prevariti, a naročito ne Sorajom Vučelić, što se provlačilo kroz medije u prethodnom periodu. Iako su starleta i Simon izlazili zajedno po noćnim klubovima, košarkašica ne želi da se pomiri sa činjenicom da se njen dečko druži sa Sorajom.
“Simon me ne bi prodao ni za 100 Soraja, u to sam sigurna. Ne znam što su ljudi uopšte to i pomislili da bi, kada nas dvoje baš idemo jedno uz drugo. A i bilo bi glupo da padne s konja na magarca”, izjavila je Milica za Informer.

“Smetalo bi mi da se on druži sa Sorajom, zato što znam šta msli o takvim devojkama. Svega i svačega se nagledao u Kanu i ne zanimaju ga devojke poput Soraje. Nema lepo mišljenje o njima. Njega samo zanimam ja! Rekao mi je da sam luda ako mislim da bi me prevario. A ja i ne sumnjam u to, inače ne bih bila sa njim”, priznala je Milica, koja ne krije da ume i da bude veoma posesivna u vezi.

“Ljubomorna sam, ali nisam se iznervirala zbog priče sa Sorajom. Ona jeste top, ali sam i ja top, a nisam operisana 30 puta. Soraja jeste prelepa sad ali, izvinjavam joj se, pre nije bila”, izjavila je košarkašica uz dodatak da nije protivnik estetske hirurgije. “Neću da ispadnem sada svetica i kažem kako je strašno što se Soraja izoperisala. I ja sam radila usne. Nisam protivnik estetske hirurgije. Zatezaću se i ja za deset godina, ali treba imati granicu.”

(foto: Instagram/sorajavucelic)

Najnoviju štampu u digitalizovanom obliku čitajte na Novinarnica.net

Povezane vesti

Back to Top