Soraja se opet u tajnosti viđa sa Neymarom?

Najpoznatija starleta Soraja Vučelić na meti je svetski poznatog fudbalera Neymara, a sada je isplivao detalj zbog kog su svi pomislili da se njih dvoje tajno viđaju.

Fudbaler Neymar do nedavno je punio tabloide i strane portale, jer se spekulisalo da se udvarao italijanskoj influenserki Chiari Nasti.

Međutim, kako domaći mediji saznaju, nije u pitanju italijanska influenserka, već naša jedna od napoznatijih starleti, Soraja Sara Vučelić.

U emisiji ,,Ekskluzivno” isplivali su detalji o budućem susretu Soraje i ovog eminentnog fudbalera.

“Kod mene uvek ima planova, ali ja sam neko ko prvo voli da ih realizuje, pa da tek priča o tome. Ova situacija je uticala na ceo svet, na nekog pozitivno, na nekog negativno, ali nažalost i dalje se ljudi bore protiv opasnog virusa. Nadam se da ću vas uskoro obradovati nekim lepim vestima vezano za moje planove,” ostala je misteriozna Soraja.

Pre par godina pisalo se da je svetski poznati fudbaler uspeo da smuva Soraju Večulić. Tada je kao grom iz vedra neba viralna postala fotografija fudbalera Najmara i Soraje Vučelić, zbog čega su se portali i društvene mreže usijali.

Ona je u jednoj emisiji priznala da se sa njim srela.

“Ja se nisam po tom pitanju odazivala, nisam komentarisala to, najbolje je da ja to ne komentarišem, nisam se bavila demantima, ni objavama. Kada neko drugi objavi to nešto, neka drugi to komentarišu! Nisu u pitanju fotomontaže!” rekla je Soraja.

https://www.youtube.com/watch?v=jyRHioHkCAc

Povezane vesti

Back to Top