in

Starleti Soraji verenik zabranio da na svadbu zove drugarice?


Možda je od Srbije odustala, ali od fotošipa nikada

Soraja Vučelić dugo se ne pojavljuje u srpskim medijima, sem kada se ne govori o njenim fotografijama koje navodno fotošopira.

Njoj je još u junu 2018. godine zabranjen ulazak u Srbiju,pošto se njeno ime našlo u registru u kom su imena bezbednosno interesantnih osoba kojima je zabranjen ulazak u našu državu.

Ali, kako ovih dana kruži priča, ona se udaje za muškarca čiji je identitet i dalje nepoznat.

Sa biznismenom srpskog porekla u vezi je godinu dana, a s njim stalno putuje po najluksuznijim svetskim lokacijama, ako je verovatni njenom Instagramu.

Iako trenutno vlada pandemija koronavirusa, par se nada da neće morati da otkaže svadbu.

„Optimistični su da će za dva meseca proći epidemija i da neće morati da menjaju planove. Još početkom godine rezervisali su za jun jedan ekskluzivni restoran u Moskvi gde će imati slavlje“, rekao je jedan izvor za Informer.

Verenik zabranio drugarice

Na venčanje su navodno pozvali samo kumove i najbližu rodbinu, a Soraji je verenik zabranio da pozove prijateljice starlete.

„Soraja mi je ispričala da njen zaručnik ne podnosi njen prijateljice. Rekao joj je da su sve one pijavice koje iskorišćavaju i nju i muškarce s kojima su u vezi. Upravo zato su jednom čak i raskinuli i tada je Soraja u besu klještima presekla verenički dijamantni prsten vredan 200.000 eura. Posle nedelju dana obnovili su vezu i Soraja je tada pristala da se zbog njega odrekne prijateljica“, dodaje izvor.

„Zaista nije vreme da pričam o tim stvarima sada kada je ceo svet u kolapsu zbog korone i kada ljudi strahuju hoće li se zaraziti. U ovom trenutku mogu samo poručiti ljudima da ostanu u kućama kako bi se što pre zaustavilo širenje korone„, bio je Sorajin komentar koji je dala Informeru.