Prati nas

Vesti

Milica Dabović samohrana majka, detetu dala svoje prezime

Milica Dabović porodila se nekoliko nedelja pre Nove godine, kada je na svet donela dečaka Stefana. Neposredno pred porođaj, raskinula je vezu sa ocem deteta o kome će sada sama brinuti. To je razlog zbog koga je sinu dala svoje prezime.

“Onog trenutka kada su ona i Ljuba raskrstili, Milica je odlučila da od njega ne traži da prizna dete, iako on to želi. Stefan će svakako nositi njeno prezime, au papirima koje je potpisivala u bolnici deklarisala se kao samohrana majka,” priča izvor Pulsa i dodaje da ona žali što će njen sin odrastati bez oca.

“Milica ocu neće zabraniti da viđa dete. On je video mališana, ali su Milica i on ostali pri stavu da nastave život odvojeno. Milica je razočarana njegovim postpupkom i time što ju je ostavio pred porođaj, ali sada ima novi fokus u životu.”

Iako se tek porodila, bivša sportiskinja veoma je aktivna na društvenim mrežama, gde je stavila do znanja da je spremna na život samohrane majke. “Jedan mali bespomoćni, najdivniji a već najpoželjniji muškarac je postao centar mog svemira. Nije mi žao što sam do sada živela u snovima, jer ovaj san živim u stvarnosti,” napisala je ona.

loading...
2 komentara

2 Comments

  1. lol

    11. 01. 2018. at 14:34

    ko je ova zena?

  2. Lorka

    11. 01. 2018. at 16:22

    Ova zena je stvarno bila trudna?

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top