Milica Dabović: Zahvalna sam devojci sa tarifom jer me je spasila! Soraja: Tužiću te

(foto: Instagram/milicamrvica)
(foto: Instagram/milicamrvica)

Nakon što se po domaćim medijima nedeljama provlačila priča o navodnom raskidu Milice Dabović i Simona Šilkića, kao i da je uzrok razdora između ovog para starleta Soraja Vučelić, stvari su eskalirale u nedelju uveče kada je bivša košarkašica prijavila biznismena zbog fizičkog napada.

“Kada je čuo da sam ga prijavila, zvao je da mi preti. Ucenjuje me da povučem prijavu. Kaže da će me ubiti, iskasapiti. Strahujem da će mi doći na vrata, razbiti sve po stanu ili da će ga zapaliti”, započela je svoju ispovest za Informer Milica. “U šoku sam. Boli me duša, srce i telo što je čovek kojeg sam volela svim svojim bićem digao ruku na mene. Sanjala sam o našem venčanju, želela sam da mu rodim decu, a doživela sam da me udara i davi zbog devojke koja ima tarifu. Svađali smo se, smetalo mi je što od mene pravi budalu, što priča sve najgore o Soraji, naziva je k*rvom, a onda izlazi sa njom. Naravno da sam mu to zamerila i onda je pobesneo, pretvorio se u zver. Bila sam jako uplašena, i sada ga se plašim, ali nisam dozvolila strahu da me paralizuje.”

Dabovićeva je dodala da je tek sada shvatila koliko je hrabrosti potrebno otići kod lekara i u policijsku stanicu i priznati da te je dečko pretukao. “Život mi je do pre nekoliko dana ličio na bajku, a sada se pretvorio u pakao. Dolazio je on da me moli da se pomirimo, na kolenima se kleo da nema ništa sa Sorajom. Kao što sam rekla, ja nisam ništa izgubila, a on je pao sa konja na magarca. Boli me, naravno da me boli gubitak čoveka kog sam volela, ali moram da se zahvalim toj devojci lakog morala zato što me je spasila. Da sam se udala za Simona i rodila mu decu, ko zna šta bih sve doživela.”

Nekadašnja reprezentativka je za kraj istakla da će se posvetiti stvarima koje voli nakon što na neko vreme napusti Srbiju ne bi li se sklonila od cele medijske pompe. “Ne želim da budem klovn u ovom cirkusu koji su Simon i Soraja napravili. Dostojanstveno ću se povući. Mene, koja sam sa svojim saigračicama donela ponos i sreću srpskom narodu, neće jedna starleta valjati po blatu. Teško mi je, uopšte ne želim da glumim jer ja nisam folirantkinja, ali se moj život ne završava sa Simonom i Sorajom.”

(foto: Instagram/sorajavucelic)

Ova ispovest je izrevoltirala više puta spomenutu Soraju Vučelić koja je stala u odbranu Šilkića. “Simona poznajem više od 4 godine i nikada nije pokazao nasilničko ponašanje ni prema kome, već se uvek zaštitnički ponašao. Baš zbog toga mi je zanimljivo da pojedine žene koje su ostavljene tvrde da su bile žrtve nasilja. Što ih ne prijave dok su u vezi? I zašto skrnave one koje su stvarno žrtve nasilja? Trebalo bi da hapse one žene koje lažno optužuju muškarce za fizički napad. Naravno da ne podržavam nasilje i smatram da svako treba da prijavi fizičko zlostavljanje, ali ne podržavam one koje to čine zato što su povređene ili zato što su besne jer su ostavljene.”

Soraja je, naposletku, takođe za Informer, poručila da će tužiti Milicu Dabović. “Dotičnu starletu ću tužiti zbog kleveta koje iznosi na moj račun.”

Najnoviju štampu u digitalizovanom obliku čitajte na Novinarnica.net

Povezane vesti

Back to Top