in

Milica Majstorović se posvađala sa verenikom!

Kako piše današnji Alo!, nekadašnja učesnica šoua Operacija trijumf, pevačica Milica Majstorović ponovo je sama. Naime, Milca i njen dečko i verenik sa kojim je bila i u šou Parovi, Nenad Jevremović više nisu zajedno.

Neslaganja para uglavnom su se odnosila na to kada će se konačno venčati i osnovati porodicu. Kako je Nenad insistirao da to bude na jesen, ispostavilo se da Milica nije spremna na ovaj korak, jer želi da se posveti svojoj muzičkoj karijeri.

„Milici i Nenadu su Parovi bili medveđa usluga. Non-stop su provodili vreme u zatvorenom prostoru, pa su oboje uvideli da baš i nisu toliko savršen par, ali ih je sve vreme držala ona ljubav pre rijalitija. Tako su i pored silnih svađa u znak davnih, lepših vremena i dalje odbijali da priznaju da on za nju nije prava osoba, kao ni ona za njega. Pokušali su da suzbiju probleme, pa su najavljivali venčanje po okončanju Parova, ali od toga, po svemu sudeći, neće biti ništa„- kaže izvor blizak paru.

I Milica je imala kratak komentar na ovu priču gde je naglasila da se ipak nada pomirenju:

„Da, imali smo probleme u vezi. Raskinuli smo, tako da dve nedelje nismo bili zajedno i ni u kakvom kontaktu. Iskreno se nadam da će sada sve biti u redu.“