Search
Close this search box.

Milica Todorović i Petar Strugar u vezi? Evo dokaza

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Pevačica Milica Todorović i glumac Petar Strugar navodno su u vezi, o čemu danas pišu domaći mediji.

Par je upoznao zajednički prijatelj, a romansa se razvila zahvaljujući društvenim mrežama. Nakon druženja shvatili su da između njih ipak ima nešto više.

„Milica se opekla kada je veza sa Milošem Paunovićem u pitanju, jer su je mediji tada non-stop provlačili zbog njegove situacije, tj. zbog toga što je ostavio ženu zbog Milice, te se plašila da će njena nova veza sa Petrom trpeti veliki pritisak, ako izađe u javnost.“ priča izvor “Srpskog telegrafa” i dodaje:

„Ipak, oni su toliko zaljubljeni da to nije normalno. Vidi se iz aviona da se obožavaju, tako da je Milica sredinom oktobra imala trenutak nepažnje, kada je objavila zajedničku fotografiju na Instagramu sa Petrom. Fotografija je odmah osvanula na svim portalima, ali s obzirom na to da se na osnovu fotografije ništa ne zaključuje, svi su shvatili da je u pitanju druženje. Tada je shvatila da će njihovo druženje izazvati veliku medijsku pažnju, te su nastavili da se kriju.“

Uprkos tome što su do sada bili veoma udržani, Milica i Petar su u gotovo isto vreme prokomentarisali fotografiju onog drugog i na istoj jednog drugo obraćali se srcima.

Ono što je još zanimljivo jeste da su Strugar i Todorovićeva objavili stori na Instagramu u identično vreme, sa identičnog mesta. Oboje se nalaze u Budvi.

POSLEDNJE VESTI