Search
Close this search box.

Marijana Mićić uhvaćena „na gomili“ sa Sajkom?!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Opa!!!!!! Pa otkad je raskinuo sa devojkom Nevenom, mlađani Sajko iz OT benda se baš bacio u promet!

Naime, ono o čemu pišu sve novine danas je „incident“ koji se desio u kući VB na Košutnjaku, na žurci koja je održana povodom okončanja VIP sezone u ponedeljak uveče. I sadašnji i neki bivši ukućani su se našli na ovoj žurci, ali ono o čemu svi šuškaju je definitivno slučaj „uhvaćeni na delu“ gde su glavni likovi voditeljka Marijana Mićić i muzičar Nikola Sarić.

mara-i-sajko

Dvoje pripitih „drugara“ izdvojili su se iz gomile od nekih 100-ak ljudi i neko vreme su sami proveli u sobi. Kad je jedan fotograf odlučio da uđe i slika, imao je i šta. U mraku sobe popularna Mara ležala je preko Sajka na krevetu. Posle ovoga, Mara je brže bolje krenula u poteru za fotografom koji je škljocao i praktično mu je otela fotoaparat. JU!

Voditeljka, očigledno uplašena da će ovakva vest upotpunjena slikom možda ugroziti njenu karijeru, izjavila je: „Ništa se nije desilo. Prvo, nismo ni bili sami u sobi. Trčali smo po kući i ušli u sobu gde smo razgovarali. U jednom trenutku su fotografi upali u tu prostoriju i tada je Sajko pao preko mene. I sami znate da postoje kamere u toj sobi, pa ako želite, možemo da pregledamo snimak. Imam dečka, nemam ništa sa Sajkom niti sa bilo kim drugim.“ Ma da, sigurno!

sajko-mara

Fotograf lista „Skandal“ Dragan Gajić, koji je uspeo da ovekoveči Marijanu i Nikolu na delu, kaže da je bio primoran da obriše ovaj snimak: „Uspeo sam da napravim tri snimka Marijane i Sajka kako u sobi leže jedno preko drugog. Nakon toga me je obezbeđenje odvelo u njihove prostorije i nateralo da obrišem sporne fotografije. Mislim da nije u redu što su tako postupili, ali šta da radim.“

Izvor: Alo!, foto: Press, Alo!

POSLEDNJE VESTI